bohen Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 WitamMam taki problem z Mińskiem. Dlaczego na kopa pali za 40 razem albo w ogóle a na pych od razu. Czy może dzieje się tak bo w gażniku nie mam tego kołka do zatapiania pływaka? Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 nie mam tego kołka do zatapiania pływaka To przez to. W motorynce jest to samo "nie przelejesz nie odpalisz". Dotyczy to zimnego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Prymitywnym sposobem na zastąpienie pompki w gaźniku jest kawałek drucika i jechana - tzn. lekko go w otwór po pompce wkładasz, wyjmujesz, wkładasz, wyjmujesz...- tak jakbyś pompował tym kołkiem :) Jeśli paliwko w wężyku będzie lecieć to znaczy że działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 ok dzieki za rady, chyba tak zrobie bo mnie noga od tego kopania boli.dzieki i narka Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 a przypadkiem w mińsku nie ma tez ssania???? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi