mrymek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jak skonczysz składać, to się pochwal. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Gratuluje dobrego zakupu. Nie ma to jak złozyć samemu silnik. Pozna sie silnik od środka i będzie pewność, że silnik jest złozony porządnie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Poskładałem juz silnik, wszystkie części już zamontowałem została tylko elektryka i zamontowanie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Gratuluje mz to porządny sprzęt, tylko go szanuj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Ja nie z tych co tylko: GAZ, GAZ, GAZ :-D :-D Ja szanuje każdy sprzęt nawet motorynki :) :evil: Silnik dzisiaj już zamontowałem, została tylko elektryka :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Pomyslnosci zycze w skladaniu sam przez to przechodzilem i frajda wielka jak juz dopiesciz maszyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a własnie ciekawi mnie ile kazdy z was złożył by moptocykl bo ja jeśli mam wszystko i stane sam to około 4 h i cały motor złozony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Ja Kobuza jak malowałem, to złożyłem go w 2 h :) Właśnie teraz się męcze z elektryką w mojej Eci :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 2h to dobry wynik napewno masz wszystkie części:> wsk ma strasznie duzo różnych dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 To było roktemu, miałem wszytskie części. :) WSK ma mało dupereli, MZ ma zato ich w ch*j :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Chyba juz wiem gdzie sie wybrać po MZte:D Dodam ze tanio macie niczym w Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Wreszcie skończyłem robic etke :) Jutro odpalam ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Czekamy na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb10 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 zycze powodzenia i zobaczymy jak to bedzie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 kuźwa mam problem ze sprzęgłem :/ jutro wyjeżdzam więc kolejne próby w poniedziałek :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi