Kilvov Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 azjatycki ;) skuter to kiepski wybór. Kolega kupił w zeszłym roku bajaj spirit, zrobił 6tys. i w tym roku zaczął jeździć dopiero kilka dni temu bo skuter cały czas stał w servisie - najpierw zaczęło się od różnych pierdółek aż w końcu zrobiono mu remont silnika! wiem, że mała pojemność i w ogóle, ale 6tysięcy to chyba jednak za mały okres międzyremontowy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ja sam posiadam Tajwanska kosiare zbytnio nie nazekam ale gdybym teraz mial kupowac skuta napewno zdecydowal bym sie na jakas kilkuletnia yamaha , gilere , aprile , suzuki lub peugocika ;) . na allegro jest pelno aukcji wlasnie z takimi skutami i ceny nie sa wcale takie wysokie . Ja osobiscie po 10 tys wyminilem pasek a ostanio po 15 wal+korba +lozyska walu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Lepiej kup mu coś biegowego. Skuter może szybko się znudzić. A jak chcesz już kupić skuter, to lepiej używany znanej marki, niż nówkę made in china. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 właśnie nie było mnie 10 dni , po powrocie znów będę szukał tego skuterka , tylko znowu dręczy mnie pytanie 2-czy 4-suw . Jak macie adresy w Austrii czy indziej , gdzie opłaca się kupić używany markowy , to chetnie skorzystam. Byłem teraz na węgrach , dużo tam keeway i TGB i nawet fajnie jeżdziło (dali się przejechać) , czy to jest może warte starania .pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Chyba źle zrozumiałeś' date=' autorowi chodziło o to,że sprzedaje pokazany motocykl albo zamieni na skuter... [/quote']Chyba ty źle przeczytałeś. Sprzedający: marknt chyba się skłonie jednak do markowej używki ' date=' [b']mam[/b] do zamiany motor http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=58839167 sprzedaję lub zamieniam ,bo mam już "nowy" Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy98 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 J mam do sprzedania skuter tanio http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60216960pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Madis Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 dobrym sprzetem jest simsons sr50 tylko porządny ma biegi przyspieszenie. wygoda. i niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Po pierwsze powinieneś kupic jakąś znaną marke żeby mieć łatwy dostęp do czesci.Po drugie powinieneś sprawdzac co kupujesz bo ja się raz już przejechalem na motorze :/. Moim zdaniem najlepszym wyborem było by postawienie na piaggio, honde,suzuki alob na zwykłego simson sr50. _____________________________ CPI rządzi :):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 nie no ludzie nie zapominajmy o włoskich, najlepszych skuterach. Ja proponuje Aprilie rally jest to b. dobry skuter , znany części są a jak sie znudzi to można tuningować do woli. Naprawde godny uwagi i ceny. ( w epoce kiłejóf używane skutery tanieją) Taką aprilkę można dostać właśnie za 3 tys i jest to dobry wybór. części są chociarz nie wiem poco bo to sie ( prawie ) wcale nie sypie. polecam. :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi