Zwierzu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 bo to się trochę wygina jak przycieram więc to dlatego tak wyglada Kiedyś na dużej prędkości przycierałem to mi się wogole rozerwał cały ten misterny stelaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Tak ale to rekord. Czlowieka ktury pewnie niespal tylko cwiczyl. A on pisze ze bez problemu kilometr jedzie. A jak chce to pewnie 2?? Niechce sie czepiac' date=' ani wtracac, ale jak takie cos widze to poprostu niemoge. Wiecej sie udzielac niebede.[/quote']Hahahahahahaha to sie usmialem :D . U mnie w miescie 1 km to przejezdza na kole z 6 osob i to wyczyn super nie jest i nawet dobrego roweru nie potrzebapomysl czesciowo zaczerpniety z "patentow" enduroguya Hahaha.. Zeby nie bylo ze mialem wydech z puszki albo cos to wysylalem robakowi arkusz z naklejkami ktory sprytnie zwinalem i wsadzilem w puszke od karmy dla psow! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hahaha.. Zeby nie bylo ze mialem wydech z puszki albo cos to wysylalem robakowi arkusz z naklejkami ktory sprytnie zwinalem i wsadzilem w puszke od karmy dla psow!w sumie to w dwie połaczone ze soba taśmą :mrgreen: ale pomysł zajebisty :mrgreen: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi