Icea_PL Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Cena 2500' date=' mozna spuscic do tych hmm 2000.[/quote']Chce 2500 ale mozna sie dogadać Siem wtracac nie chcem ... ale bizneman z ciebie nie bedzie :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 spuscic a dogadac to w moim przypadku to samo :) 2000 i 2x flaszke jak to kiedys bylo hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Jaka ma to predkosc maksymalna - bo chyba odblokowales? I mozesz podac jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Ja moge Ci sprzedać skuter z 2001 kupiony w 2002 w salonie' date=' przebieg to lekko ponad 7000, smigany tylko w wakacje, od roku juz nie jezdze bo niema gdzie, idealny na miasto, pali 2l/100. predkosc ok 60km/h ale sa gdzies blokady. Nowy tłok i pierscienie. Cena 2500, mozna spuscic do tych hmm 2000. Marka Sundiro XDZ50CH, dałem za niego 5000. Kuferek ładny gratis. Kolor Czarny błyszczący:)[/quote'] Jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyka Opublikowano 25 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Już kupiłem sobie sqterka.Peugeot VivaCity 502000 r., imobilajzer. złoty metalik2 osobowy, z papierami, sprowadzony, bezwypadkowy ( tylko małe rysy na masce )Kupiłem go od znajomego handlarzaza 2000 zł.Sqterek posówa 90 km/h. Serdeczne pozdro.nyka 8) Ps. Zdjęcia mojego sqterka załączę do galeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 no to gratuluje...Ja cztery dni temu oddalem swoj skuterek za darmo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasse James Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Gratuluje skuterka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja również gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Już kupiłem sobie sqterka. Peugeot VivaCity 50 CZytaj uwaznie posty :!: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ja bym ci mowił żebyś kupił sobie jakaś 80cmm.Za 2tys-2,5tys zl to mozesz kupic juz zarejestrowana na motorwer np suzuki rg 80 jeżeli by ci sie podobala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Co to za k*rwa jakaś moda na odświerzanie starych tematów :!: :?: jest zima, nudno, szaro, można pospamować :) ale na jakiego c*uja odświerzać stare tematy :?: :!: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi