paluch Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Widac w waszych wypowiedziach jak bardzo kochacie motocykle i z jaka pasja do tego podchodzicie...wielki szacunek dla czlowieka dla ktorego motocykl byl czyms wiecej niz tylko jednosladem. Szkoda czlowieka, talentu i pasjonata tego co tak naprawde nas kreci.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Wiesz, mimo, ze nie znałem Twojego przyjaciela, opisałaś to w taki sposób, że łza się w oku zakręciła... Przykre, teraz mogę Mu tylko życzyć wszystkiego najlepszego tam na Górze...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 25 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2005 Wzruszające.. zginął prawdziwy pasjonat ile dałbym by mieć tak wielką ambicje w kierunku motocykli , mechaniki , może kiedyś uda mi sie dojść do tego poziomu.. R.I.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moffi Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 [*] napewno teraz gdzies tam w górze pomyka na swym wymarzonym bike-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Pogrzeb był pieknywiezliśmy GO na cmentarz złożonym przez niego Fordem Rangerem, trumna była w kolorze autaprzyjechali motocyklisci z całej Polskibył nawet wieniec od Hell Angelsmotocykle wjechały pod sam grób i pozegnały Oskara rykiem silnikówpiekny pogrzebMam nadzieje, że Oskar był z nas dumny.................... [ Dopisane: 23-08-2005, 17:29 ]wrzesniowy Motocyklstrona 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi