KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 po czym poznać, że tłok jest do wymiany?? i co ile się powinno wymieniać tlok w hard enduro? mowa o aprilii rx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 po czym poznać' date=' że tłok jest do wymiany?? [/quote']po ttym że motorek nie ma kompresji a sam tłok ma rysy, jest powypalany albo zdeformowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 rx to nie takie hard enduro tutaj nie licza sie godziny tylko przbieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 to więc co ile sie wymienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 co 10000 km bodajze aprilla zaleca wymiane tloka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 a nikasil tak samo trzeba docierać 500 km? [ Dopisane: 22-07-2005, 09:53 ]dzisiaj wyjąłem tłok i okazało sie za jest połowa opalona i ma kilka rys... to znaczy, że jest do wymiany? czy mogło to powodowac spadek mocy i w jakim stopniu? jezeli mam cylinder polini to mam kupowac tłok z tej samej firmy czy mozna z innej? i jaką byście polecali? napiszcie coś =) dzieki [ Dopisane: 22-07-2005, 14:48 ]i na dodatek jest pęknięty =) czy to powoduje bardzo duzy spadek mocy?? jaki tłok najlepiej kupić ? z jakiej firmy? i jakies nr tel do nich. i czy na nikasilu tak samo musze 500km robić????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi