Gość Agnieszka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 witam! chcialabym znalezc dla siebie jakis fajny motor tak na dobry poczatek :) nie mam jeszcze prawka jednak juz calkiem niedlugo zaczynam kurs i dosyc intensywnie mysle o kupnie uzywanego sprzetu. Wazne jest dla mnie zeby nie byl za ciezki. Mam na to niecale 15 tys (zalezy ile tata dorzuci ;) ) interesuja mnie motory sportowe. Jakie modele polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Kolejna niepełnioletnia ścigatnka będzie :mrgreen: Jeżeli z tego 15 k musisz kupić jeszcze ubranko to proponowałbym na ten rok kupić sobie cbr 125, nauczyć się jeździć, dozbierać kaske i za rok przesiąść się na r6. Możesz też od razu kupić duży motocykl na ktorym nauka będzie szła dużo cięzej, chyba że tatko dużo dorzuci to orazu bierz r6 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuzzek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 zerknij "babo" tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=29613 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Agnieszka poszukaj troszkę w archuwach forum. Temat, który zaczęłaś wałkowany jest co jakieś 2 tygodnie. Poszukaj a na pewno znajdziesz interesującą Cię odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi