Pawel Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 wsadzane w rury teleskopów jakieś utwardzające tuleje domowej roboty A to akurat to możliwośc zwiększenie napięcia wstępnego. Opisywane nie raz, można to zrobić fachowo i naprawdę bez wpływu na bezpieczeństwo kierowcy. Ale dodam Dominik coś od siebie w zamian za ten punkt - spawana laga (z dwóch połówek) :-). Natrafiłem na takie coś w swojej praktyce. Oczywiście została wymieniona na nową. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Czyżby chodzilo o zlikwidowanie luzów na nitach tarcz plywających bo nie wiem czy dobrze zrozumialem?Tak dokladnie o to chodzi tarcza plywająca powinna mieć luzy ale moja lata na nitach jak szalona. Czy na ten temat masz coć do zaproponowania bo slyszałem opinie że to normalna praktyka wymiana tych nitów na nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi