Ernest Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 CZeść! co myslicie o motocyklu Honda cbr 125? (jakie ma osiągi itp.) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 CBR 125 to dla mnie rower z silniczkiem! Jest strasznie malutka, dla jednych to moze byc plus ale dla mnie napewno nie! Osiagi to 120 km/h z tym ze, wiadomo ladne oddawanie mocy :D Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 14,5 do setki ale kiedys na forum 125.pl był koleś który twierdził, że za duużą kasę stuningował swoją cebre (m.in. tłok 180ccm jesli dobrze pamietam) i leciała mu 180. nie mam powodów aby mu nie wierzyć, bo na jednym z francuskich forów widziałem osiągi podobnie podrasowanej cbrki która miała bodajże 6s. do sety :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ogólnie fajny sprzęt v maks to ok 135 licznikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 a ja bym chcial taka cebrei wtedy bym lał na cwajtakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi