kornol Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 to Ty jesteś dziwny bo nie potrafisz czytać posta z przymrużeniem oka hehenie odczułem żeby było to napisane z przymrużeniem oka! o ja sie Ciebie spytam inaczej; czy pomimo Twojego mlodego wieku przejechales wiecej niz 10 km na motocyklu ktory ma conajmniej 600ccm ??? Czy w czasie tej przejazdzki obrotomierz pokazal chociaz na chwile wiecej niz 7-8000U/min ??? Jezeli tak to chyba sam w to nie wierzysz co powyzej napisales. Jezeli nie ' date=' to nie pisz rzeczy o ktorych nie masz pojecia. [/quote']człowieku,ty do mnie mówisz ? czy to ja pisze że motocykl musi byc zajebis*y jak ma 600cc? to popatrz ku*wa do kogo piszesz !!może dziadziuś już nie ten wiek, idz do okulisty,sprawi ci dobre okularki,bedziesz widzial kto co napisał i nie będziesz piepr*ył bez sensu.KTM jest dobrym motocyklem ale @crazy_cris piszac o 600tce nie mial napewno na mysli jakiegos chopera tylko sporta/turystyka' date='wiec porownywanie go do KTM jest jak porownywanie jablek z gruszkami.[/quote']siedzisz tak długo w Niemczech że Polskiego to ty sie chyba nigdy nie nauczysz!! znajdz mi prosze choppera KTM-a,bo napisales ze do takiego porównałem. porównałem do hard enduro,a mam daleko w moim przetkanym odbycie że on ma na myśli sporta!! jabłko do gruszki ? i to i to owoc!! sport do enduro(czy jak wolisz ty=choper)? i to i to ma 2 kółka i nazywa się motocykl. a o motocyklach rozmawiamy !! chwile mnie nie ma, bo pracuje, nie mam czasu zeby zagladnac na forum a wy juz musicie dogadywac,tylko to umicie.a dziadzius (SirAdam) to chyba bardzo to lubi bo nie pierwszy raz widze post w tym stylu.KTM EXC = choper - dla mnie bomba, zamawiam u ciebie nauki teoretyczne. nie czytałem drugiej strony bo nie mam na to czasu, nie wiem co napisał Siwy, Panie Adam "światło" to możesz zgasić jak wychodzisz z klozetu.ide sie czegos napić i ide spać bo jutro znowu w pracy haruwa, a zbierac trzeba na jakas 125, bede nia wymijal chopery KTM-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 @kornol ok, z tym choperen i KTM to moje przejezyczenie - przyznaje.Dobrze wiem ze KTM choperow nie produkuje - sorry moj blad.A co do reszty to zaoszczedze sobie komentarza Twojego postu, bo..............przedszkolem mi tu zalatuje, a Ty jestes za smarkaty zeby takim tonem do mnie walic a na Twoj poziom sie nie dam sprowadzic.Dlatego - darujmy sobie dalszej bezowocnej pisaniny. SirAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 ...yba bardzo to lubi bo nie pierwszy raz widze post w tym stylu.KTM EXC = choper - dla mnie bomba' date=' zamawiam u ciebie nauki teoretyczne. [/quote'] nie musiasz sam jestes zajebistym teoretą... nie czytałem drugiej strony bo nie mam na to czasu' date=' nie wiem co napisał Siwy, Panie Adam "światło" to możesz zgasić jak wychodzisz z klozetu.ide sie czegos napić i ide spać bo jutro znowu w pracy haruwa, a zbierac trzeba na jakas 125, bede nia wymijal chopery KTM-a.[/quote'] to sobie przeczytaj.. i nie ironizuj tutaj bo do tego trzeba miec podejscie i dużo wyższe iq... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 teoretąmyślałem że teoretykiem' date='ale skoro tak mówisz to niech ci będzie.nie musiaszwiem że nie musiam dużo wyższe iq...przeczytałeś mojego posta i już znasz moje IQ, o prosze, to ty pewnie robisz za maszyne liczaca IQ, no prosze.dobra możecie mnie jechać ile tam chcecie, może to ulży troche tym którzy byli przez innych jechani, aa prosze , droga wolna, najlepiej piszcie na PW:) czekam z utesknieniem na posty, na każdy spróbuje odpowiedzieć :D2 strone zacznynam wlasnie czytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 hmmm.. :roll: no cóż.. pojechałes mi.. przykro mi.. opuszczam ten temat.. pojde w slady starszych.. a przedszkole zostawiam niech sie bawi.. a ty kornol wybierz miedzy adidasami a trampkami.. bo na motor to sie nie nadajesz.. jak na mnie to wygladasz troche pod operatora kombajnu..p.s. nie czepiaj sie literówek jak już nie masz czego.. bo to zakrawa na kpine :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Podać sobie rączki i nie kłócic się :-) Co to ma w ogóle być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 pojechałes miwcale nikogo nie pojechałem. napisałem co myśle , nie miałem wcale w zamiarze nikogo jechać w przciwienstwie do Ciebie.bo ja Cie nie obrażam, a dla mnie to co napisałeś jest obrażeniem mojej osoby,pomimo tego że nie mam kombajnu, a mam i trampki i buciki sportowe. a właśnie przypomniało mi się, ja nikogo nie oceniam, nikogo nie przyrównuje do kogos, nikogo tym też nie obrażam.a ty mnie porównałeś, moge powiedzieć że zrobiłeś to w podobny sposób w jaki zrobił to kamikaze, dobra, bo zapomniałem to za 1 razem napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Trzeba zamknąć ten temat bo nic nowego tu już nikt nie powie.. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Trzeba zamknąć ten temat bo nic nowego tu już nikt nie powie.. :roll: Tak jestem jak najbardziej za.Jeden ban (a moze wiecej, nie wiem) juz polecial, wiec po co wiecej ? Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi