Skocz do zawartości

Najlepszy ścigacz 50ccm

Kaze
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no Kamikaze nadaje sie do Tworek...chcialbyś chociaż rozbitą Pony..co???wsiunie?A ty powinienieś zarobić w miche za to że sie zalogowaleś na forum...wiesz że pedofili nie lubią?Przeorają cie czwarty raz w tygodniu,i jak ty usiądziesz na swoim pocisku?Twoje nogi będą wyglądać jakbyś przez miesiąc prostowal beczki...

Widzisz GT 80??? I kto tu jest wypróbowanym dupkiem. Z takim ryjem pewnie nie możesz znaleźć laski i musisz pakować psu. A tak nawiasem to ile razy robiłeś mu loda zoofilu??

[ Dopisane: 19-07-2005, 01:11 ]

?Twoje nogi będą wyglądać jakbyś przez miesiąc prostowal beczki...
wielki powrót wiochmena... :-D

no i sieklania wychowanie wychodzące z domu...bierzesz udzial w akcji ''Zly dotyk boli cale życie''?czlowieku,leje na ciebie cieplym moczem i klade na ciebie moja laske...

Rozmowe z takim zjebem kończę bo żal mi na ciebie klawiatury

Dobra KONIEC...Mam pomysł koniec tematu bo to jest strata czasu. Masz super moto i możesz się ścigać z Yamahą R1 lub innymi ścigolami bo twój sprzey jest super. Dla mnie koniec tematu.

[ Dopisane: 19-07-2005, 01:16 ]

To że ciebie ojciec pierdoli od 16 lat to już tylko twój problem...

[ Dopisane: 19-07-2005, 01:16 ]

ze złym dotykiem to ty zacząłeś wiec teras sie nie wkurwiaj!!!

[ Dopisane: 19-07-2005, 01:19 ]

Wiedziałem że dojdzie do takiej sytuacji. Dalej napisz mi coś przykrego i jesteśmy kwita koniec tematu.

To że ciebie ojciec pierdoli od 16 lat to już tylko twój problem...

A wiesz że jakbyś tak napisał do mnie to bym cie skatował??

opanuj się.... siwy pisze co chce.. taki mądry jesteś to czemu nieodpuścisz?

I tak już nadlał. GT posłuchaj: Ja tylko napisałem że nie lubie RS i to on zaczął na mnie najezdżać!!! To jest jakiś psychol. To on zaczął gadke o jakimś złym dotyku i innych!!!

[ Dopisane: 19-07-2005, 01:28 ]

Fakt że z tym tekstem przegiąłem i to mocno. Ale mój tekst był tylko odpowiedzią.

P.S a co do zastraszania to lepiej się zastanów co robisz...

Co?Twój wujek jest w mafii i mnie zabiją?

wiesz?mam troszke ludzi z forum co cie nie lubią i chętnie by ci wladowaly 3 ostrzeżenia na starcie...uwierz mi.a tty kogo masz?Tego chrisa?i kaputt!

I teraz obaj za to zapłacimy

Ja myśle ze glownie Ty zaplacisz bo sprowokowałes ta klotnie, a teksty obrazajace rodzine Siwego to juz wogole ponizej poziomu... Jestem ciekawe czy powiedzialbys mu to w twarz, bo przed monitorem to kazdy jest mocny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...