Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 no Kamikaze nadaje sie do Tworek...chcialbyś chociaż rozbitą Pony..co???wsiunie?A ty powinienieś zarobić w miche za to że sie zalogowaleś na forum...wiesz że pedofili nie lubią?Przeorają cie czwarty raz w tygodniu,i jak ty usiądziesz na swoim pocisku?Twoje nogi będą wyglądać jakbyś przez miesiąc prostowal beczki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Widzisz GT 80??? I kto tu jest wypróbowanym dupkiem. Z takim ryjem pewnie nie możesz znaleźć laski i musisz pakować psu. A tak nawiasem to ile razy robiłeś mu loda zoofilu?? [ Dopisane: 19-07-2005, 01:11 ]?Twoje nogi będą wyglądać jakbyś przez miesiąc prostowal beczki... wielki powrót wiochmena... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 no i sieklania wychowanie wychodzące z domu...bierzesz udzial w akcji ''Zly dotyk boli cale życie''?czlowieku,leje na ciebie cieplym moczem i klade na ciebie moja laske...Rozmowe z takim zjebem kończę bo żal mi na ciebie klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 To że ciebie ojciec pierdoli od 16 lat to już tylko twój problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 dobra czlowieku.Teraz ci nie odpuszcze.Przegiąleś pale.Takie texty to se wal do matki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Dobra KONIEC...Mam pomysł koniec tematu bo to jest strata czasu. Masz super moto i możesz się ścigać z Yamahą R1 lub innymi ścigolami bo twój sprzey jest super. Dla mnie koniec tematu. [ Dopisane: 19-07-2005, 01:16 ]To że ciebie ojciec pierdoli od 16 lat to już tylko twój problem... [ Dopisane: 19-07-2005, 01:16 ]ze złym dotykiem to ty zacząłeś wiec teras sie nie wkurwiaj!!! [ Dopisane: 19-07-2005, 01:19 ]Wiedziałem że dojdzie do takiej sytuacji. Dalej napisz mi coś przykrego i jesteśmy kwita koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 To że ciebie ojciec pierdoli od 16 lat to już tylko twój problem... A wiesz że jakbyś tak napisał do mnie to bym cie skatował?? opanuj się.... siwy pisze co chce.. taki mądry jesteś to czemu nieodpuścisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Sam tego chciałeś skurwielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 podobno jesteś tym mądrzejszym... ale jakoś tego nie widze..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 I tak już nadlał. GT posłuchaj: Ja tylko napisałem że nie lubie RS i to on zaczął na mnie najezdżać!!! To jest jakiś psychol. To on zaczął gadke o jakimś złym dotyku i innych!!! [ Dopisane: 19-07-2005, 01:28 ]Fakt że z tym tekstem przegiąłem i to mocno. Ale mój tekst był tylko odpowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 w psychola to ja sie moge zmienić i ci sie wychodzic z domu odechce... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Do siwego: Czy nie uważasz że ta cała gadka była nie potrzebna? I teraz obaj za to zapłacimy :? P.S a co do zastraszania to lepiej się zastanów co robisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 szkoda że 350km odległości. takto byście sobie to wyjasnili w realu zamiast robić burdel na forum... wtedy by się okazało kto jest mocniejszy.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 P.S a co do zastraszania to lepiej się zastanów co robisz...Co?Twój wujek jest w mafii i mnie zabiją?wiesz?mam troszke ludzi z forum co cie nie lubią i chętnie by ci wladowaly 3 ostrzeżenia na starcie...uwierz mi.a tty kogo masz?Tego chrisa?i kaputt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 I teraz obaj za to zapłacimy Ja myśle ze glownie Ty zaplacisz bo sprowokowałes ta klotnie, a teksty obrazajace rodzine Siwego to juz wogole ponizej poziomu... Jestem ciekawe czy powiedzialbys mu to w twarz, bo przed monitorem to kazdy jest mocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi