Greedo Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Szkoda ze tyle ładnych motorowerów, w zasadzie juz zabytkowych przeszło przez łapy takich tepych cweli jak autor tego tematu, ktory zreszta nie umie pisac po polsku. Moja rada dla ciebie - jak nie wiesz jak ja przerobic, walnij łbem w sciane. Jesli nadal nie bedziesz wiedział jak ja przerobic, walnij jeszcze raz. Do skutku. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 :)wreszcie widze ze ktos docenil jawki ;)w moich lapskach skonczyly 3 jawki... pierwsza zakupiona za 100złociszy z papierami nawet, po pierwszych 100 metrach poszla do kapitalnego remontu... zakupilem do niej na czesci jeszcze mustanga.... oraz kupe innych gratowwiec mamy juz dwie jawkitrzecia, kupiona na poczatku miesiaca http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=55297860czyli w zasadzie niezle moto... wlozylem kola, nowy lancuch, zembatki, brakujaca pokrywa od pierwszej - jeszcze musze ja dac do lakiernika, nowe podnozki ze sklepu (jak ktos chce to na priv - 60pln/kpl malowane na oryginalny kolor, niestety bez gum) silnik z pierwszej, po kapitalnym remoncie :D zawieszenie inne do przodu, siedzenie oryginalne ;)i jezdzi, coprawda dwie inne odeszly do krainy wiecznych autostrad przez nia ale mysle ze warto bylo, bo to moto ma dusze, przez 4 dni jazdy 3 osoby ja chcialy odemnie juz kupic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nikusss 150zl bez papierow i z takimi brakami ?? :? kolega chce sprzedac taka jawka taniej i z papierami tylko ze tlok chwycilo. Moze wydawac sie to go bardzo duza ustarka ale nawet szlif + nowy tlok by taniej wyszlo bo jawka ma nawet dobry lakier i kola tez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusss Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 ktos powiedzial ze dalem az tyle za nia? :)spodobala mi sie, postanowilem ja uratowac od zlomu, dostala inny silnik zeby papier byl na niego ;) przy okazji remoncik byl :Dzawieszenie inne bo nie moglem dojsc z nim od porzadku, koł mam pod dostatkiem... w sumie az tak duzo brakow nie bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi