Carioka Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 W StargardzieSzczecińskim organizowany jest III Festyn Motoryzacyjny Św. Krzysztofa w dniach 23-24. 07.2005Miejsce zlotu - Lotniskona miejscu: wyścigi motocykli, wyścigi samochodów na 1/4 mili parada pojazdów pokazy ratownictwa drogowego konkursy: siłowanie na rękę, rzut oponą i inne Koncerty zespołów - jakich jeszcze nie wiemSieć gastronomiczna.................... Czy ktoś się wybierze? jeśli tak umówmy sie razem!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Hmm, bliziutko...Czuję, że sporawa ekipa od nas poleci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 podam jeszcze troszkę informacji P R O G R A M III Festynu Motoryzacyjnego Św. Krzysztofa 23-24.07.2005r. Stargard - Lotnisko 22.07.2005r. Piątek od godz. 17:00 Otwarcie miasteczka Zlotowego na Lotnisku - przyjmowanie uczestników 23.07.2005r. Sobota od godz. 9:00 - przyjmowanie zgłoszeń do Festynu 10:00-12:00 - Uroczyste otwarcie Festynu oraz parada pojazdów do Stargardu 12:00 - 1800 - Konkurs Jazdy Samochodem + Wyścigi na ¼ mili , pokazy ratownictwa drogowego, konkursy (rzut oponą ,siłowanie na rękę, itp.) od godz.1900 - Koncerty zespołów – Wręczenie Pucharów Nagród – Zabawa na płycie 24.07.2005r. Niedziela10:00 - 11:00 Msza Św. Poświęcenie samochodów 11:00 - 14:00 Prezentacje Salonów Samochodowych wyścigi Auto Crash Koszt uczestnictwa w imprezie:1. wpisowe od każdego uczestnika - 20,- 2. za pobyt w miasteczku złotowym od uczestnika - 10,- 3. koszt noclegu w internacie szkolnym -30,-osobo/doba (ilość miejsc ograniczona) W ramach wpisowego i opłaty za miasteczko zlotowe zapewniamy dostęp do sanitariatów, energii elektrycznej, grochówkę wojskową, udział w imprezach zlotowych, materiały reklamowe nagrody , upominki. Miasteczko zlotowe czynne będzie od dnia 22.07.05r. od godz. 1800 Festyn ma charakter imprezy rekreacyjnej i jest otwarty dla wszystkich kierowców samochodów osobowych, ciągników siodłowych i motocykli posiadających prawo jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Trzeba sie spiknąć i omówić szczegóły, ja już jestem wolny i otwarty na propozycje.MAM URLOP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 planujemy wyjazd calą ekipą z Walów Chrobrego o 18 w pątek. Kto żyw i caly na start :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja żyw, ale ledwo dycham... W sobotę obieram kierunek Gorzów. A bardzo chciałbym z Wami pojachać! Bawcie się dobrze :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam! Żałuje , ale tym razem plany się nałożyły. Wyjazd do rodzinki. Szkoda . Życzę Wam miłej zabawy i bez deszczu pogody. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Żałuje ' date=' ale tym razem plany się nałożyły. Wyjazd do rodzinki. Szkoda . Życzę Wam miłej zabawy i bez deszczu pogody[/quote'] Ja też zyczę Ci Mareczku spedzenia milo czasu i do zobaczyska w nastepny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja też zyczę Ci Mareczku spedzenia milo czasu i do zobaczyska w nastepny weekend.Witam! To już bardziej realne. Nie omieszkalibyśmy nie być. Carioka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi