peikman Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Cześć. Jakie znacie w Polsce firmy które sprzedają tanie nowe motocykle. Znalazłem ostatnio cos takiego http://www.yukimoto.pl/modely/enduro2/cross200/Co o tym myślicie? Czy znacie jakies dokładniejsze dane? Cena jest kusząca. Dla mnie naprzykład nie potrzeba zawrotnej mocy czy jakiś super parametrów. Chciałbym poprostu wsiadac na motocykl i jeździc sobie po okolicznych górkach. Prosze o odpowiedź. hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Yuki to nie suzuki- nie posmigasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Co o tym myślicie? Wolałbym używany ale cieszący się dobrą opinią. Sprawdzony.W razie czego serwis i części załatwiasz bez problemu a tu nie wiadomo. Dla mnie naprzykład nie potrzeba zawrotnej mocy czy jakiś super parametrów. Dla mnie też.Interesuje mnie JAK DŁUGO pojeździ a nie JAK SZYBKO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi