Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Jak już tak się upieracie, to ja zaczynam nazywać swojego KTMa motorowerem :( :D Na poważnie - co do tego mojego postu o oponach - wpisałem go tutaj właśnie po dlatego, że motorowery to też w końcu jednoślady i tak samo się eksploatują (ogólnie mówiąc), jak motocykle. W związku z czym osoba jeżdżąca np simsonkiem enduro może w sezonie zjechać 5-6 opon. Wiedza o tym fakcie - tak sobie pomyślałem, może pomóc mu pomóc w dokonania wyboru sposobu jazdy - szaleństwa w terenie czy większy spokój.Niei obrażajacie się na mnie, że Wam w temat z buciorami wchodzę, ale miałem wrażenie, że jedak jakoś to powiązane z Waszą tematyką jest. Pozdrawiam i więcej spokoju chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReSpEcT Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 ej ..chlopaki co do palenia gumy to muj simson skacze na betonie jak ch*j ale daje rade tylko tak dalem ze tarcze sprzeglowe teraz od plalenia musze zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Na oleju się rozgrzewa, a potem pali na suchym:)PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 teraz to ja już wiem!ale najlepiej pali się na mokrym bo opony się mało niszczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Na mokrym to nie palenie, tylko poślizg koła :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 moze motorem tak ale samochodem! wiem bo nie dawno paliłem a kłeby dymu szły daleko w góre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Ale nie ma co oszczędzać gumy, w końcu palenie to niszczenie. To się rozumie samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 no tak jak palić to palić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 no tak jak palić to palić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I o to chodzi 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 ciekawe czy kiedyś tak zapale gume ze by się ona zapaliła! widzałem pare takich na filmach to się nazywa palenie gumy! 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 A ja w wakacje zrobię tak: :twisted: 1)Kupić butelkę wachy i zapałki2)Uruchomić silnik3)Troszkę palić gumę 4)polać oponę wachą i podpalić5)w razie błędu lub nie oczekiwanych skutków uciekać!!!!!!! 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 dobre szczególnie ostatni punkt!a tak naprawde to jest niezły patent trzeba to nakrecić!Tylko moze troch chlapać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 ja mam opony które są dobre i fajowe więc nie kosztują 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikas Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Na pitka paliłem ale na swoim jakoś tak ciężko mi było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 11 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2003 pikas nie mów pitka bo nikt nie wie o kogo chodzi PITEK=PituŚ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi