PomyK Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Ja wlałem 400ml.Poszukaj w archiwum nawet był o tym temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja wlałem 400ml. W manualu jest wyraznie napisane: 366ml na kazda lage.ENDURO Czy mozesz wyjasnic czemu lales 400ml ? Mozesz zapodac ten temat bo cos nie moge znalesc w archiwum. Patrzyłem i tam pisze że 0,75 l a to mi sie wydawało bardzo dużo i dlatego sie pytam...Ale oki, thx za odp.Chodzi o olej do skrzyni biegow. Tam faktycznie leje sie 750ml. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 że bez plastiku będzie wyglądała lepiej niż z połamanymi po glebie plastiki nie sa tylko do ozdoby. przy glebach chronią osprzet pod nimi ukryty i kierowce przed ochlapaniem błotem :) ja jak jezdziłem bez plastików na chłodnicy to miałem siniaki nad kolanami przez to że sciskałem nimi zbiornik (a tam jest krawędz) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Czy mozesz wyjasnic czemu lales 400ml ? normalnie wlałem 400ml można powiedziec na oko :) bo sam na początku nie wiedziałem ile trzebabyło lac do jedenj lagi.Więc wlałemto 400ml i było b.dobrze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi