wrobel Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 mam pytanie : czy mozna regulowac ilosc oleju, ktory dozownik ma dawac do mieszanki bo zauwazylem ze strasznie duzo bierze tego oleju , kopci , i cieknie z tlumika, czyli moze go nie spala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Oczywiście, że ilość oleju podawaną przez dozownik idzie regulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 U mnie jest to samo, mozna wiedziec jak to ustawic...zeby bylo dobrze, odkrecic lewą klape i tam cos przy dozowniku przesunać? linke czy jak ? ps jakie masz moto wrobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawlutek666 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Hej panowie jakie macie maszyny bo ja do swojej MZ ETZ chciałem coś takiego zamontować i nie wiem od jakiego motocykla wziąć części i gdzie podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Fajnie jakbyscie oboje pisali co to za sprzety. Pawlutek666 takiej wydumki MZ z dozownikiem nie widzialem - daj sobie spokoj, bo chyba pol silnika i gaznik musialbys przerabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Reguluje sie to napieciem linki. Linka od g azu rozchodzi sie na 2: jedna idzie do przepustnicy a druga do dozownika. Nie wiem tylko jak ustawic ile oleju ma pobierac nasza maszyna. Do glowy mi przychodzi tylko aby sprawdzac to po kolorze swiecy tzn. najpierw napiac dosc mocno linke i jak swieca bedzie czarna to luzowac linke do tej pory az jej kolo bedzie wlasciwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 U mnie np. sa kreski zaznaczone- jedna na ruchomej czesci do, ktorej dochodzi linka, druga na korpusie wiec z ustawianiem nie ma problemow. Moze u was tez tak jest ? Najlepiej foty dawac 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 wrobel51 ma suzuki rg125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 16 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 dobra ryba dam se rade :) a to reguluje sie przy manetce naciag tej linki ?? bo wogole tam nie patrzyelm jeszcze to chcailbym wiedziec krora czesc motora roz*ebac i gdzie szukac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odan Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 Przy manetce raczej nie..."idziesz po" lince az do rozgaleznika gdzie jedna linka powinna odchodzic do gaznika a druga dozownika/pompy oleju i wlasnie tam przeprowadz regulacje, nie mam niestety suzuki rg125 ktora jak rozumiem Ty masz...ale ogolnie to tak wlasnie jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 juz naregulowalem i gitara , lekko popuscilem linke to od razu mniej dymi i odpala szybciej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi