Skocz do zawartości

Gdzie tanio sportowy wydech renomowanego producenta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Panowie potrzebuję pomocy w zakupie sportowego tłumika do Hondy Africi twin z 2000 roku. Wszędzie gdzie szukałem to ceny są bardzo wysokie, może znacie miejsca gdzie te ceny są bardziej konkurencyjne ? (może być używka)

Zgóry wielkie dzięki za odpowiedz.

tani i renomowana firma nie mogą wystepować w jednym zdaniu!

albo tani albo renomowanej firmy...

nawet za tłumik Viper trzeba zapłacić około 100EUR a jest to w zasadzie "no name". Niestety Devil, Akrapovic, MiG czy inne znane firmy liczą sobie sporo więcej niż tacy producenci jak Viper.

PZDR!

• 3 tygodnie później...

Hiszpan , tą odpowiedzią to ty mi wcale nie pomogłes . Zdaje sobie sprawe ,z tego ,że tłumiki renomowanej firmy nie są tanie ,ale chodzi mi oto żeby kupic go jak najtaniej , nie sztuką jest iśc do sklepu i wywalić 2 tysiaki na ......

Chodzi mi o jakieś dojście (mój kumpel kupił na allegro nie dawno wydeszek carbonowy LEO VINCE do fazerki za 750zł nówke ,a taki sam w salonie kosztuje ponad 1,5 tys zł.)

Za wszelkie info z górey wielkie dzięki ;)

mozesz sprobowac na gieldzie motocyklowej, tam maja tego sporo,glownie jesli chodzi o uzywke,mozesz kupic juz pomalowana lub jeszcze przerysowana,lub lekko wgnieciona, np do mojego sprzeta jaki widnieje na logo, moglem kupic oryginalny tlumik Kawasaki,ale o brzmieniu mocno basowym co odbiega od seryjnego orginalu,chcieli za niego jakies 250 zl, zadnej rysy i wgniecen. Sprobuj cos na niemieckich stronach tkj E-bay lub Mobile.de tam jest tego sporo,nara