kajetan Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Witam wszystkich.Panowie potrzebuję pomocy w zakupie sportowego tłumika do Hondy Africi twin z 2000 roku. Wszędzie gdzie szukałem to ceny są bardzo wysokie, może znacie miejsca gdzie te ceny są bardziej konkurencyjne ? (może być używka) Zgóry wielkie dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 tani i renomowana firma nie mogą wystepować w jednym zdaniu! albo tani albo renomowanej firmy...nawet za tłumik Viper trzeba zapłacić około 100EUR a jest to w zasadzie "no name". Niestety Devil, Akrapovic, MiG czy inne znane firmy liczą sobie sporo więcej niż tacy producenci jak Viper.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetan Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Hiszpan , tą odpowiedzią to ty mi wcale nie pomogłes . Zdaje sobie sprawe ,z tego ,że tłumiki renomowanej firmy nie są tanie ,ale chodzi mi oto żeby kupic go jak najtaniej , nie sztuką jest iśc do sklepu i wywalić 2 tysiaki na ......Chodzi mi o jakieś dojście (mój kumpel kupił na allegro nie dawno wydeszek carbonowy LEO VINCE do fazerki za 750zł nówke ,a taki sam w salonie kosztuje ponad 1,5 tys zł.)Za wszelkie info z górey wielkie dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 mozesz sprobowac na gieldzie motocyklowej, tam maja tego sporo,glownie jesli chodzi o uzywke,mozesz kupic juz pomalowana lub jeszcze przerysowana,lub lekko wgnieciona, np do mojego sprzeta jaki widnieje na logo, moglem kupic oryginalny tlumik Kawasaki,ale o brzmieniu mocno basowym co odbiega od seryjnego orginalu,chcieli za niego jakies 250 zl, zadnej rysy i wgniecen. Sprobuj cos na niemieckich stronach tkj E-bay lub Mobile.de tam jest tego sporo,nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi