niagara Opublikowano 19 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 a ta taka zebatki co wchodzi do sprzegla ma wchodzic ciezko bo ona tez bardzo lekko z kosza wyszla ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 8O yyy nie wiem o co ci chodzi jaka zębatka wchodzi do sprzęgła ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 19 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2005 Chodzi ci o zabierak sprzęgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 tak o niego mi chodzi. Czy ma wale ma siedziec dobrze tylko ten zabierak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 hehehe ostatnio miałem identyczny problem :D:D:D i co się okazało: źle ustawione sprzegło :P:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 i jak sie ustawiles ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi