motorider Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Czy pistolet do piaskowania (np. taki http://allegro.pl/show_item.php?item=56457355) może być wykorzystywany do szkiełkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Z tego co wiem to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorider Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Czy ktoś orientuje się ile kosztuje pył szklany do szkiełkowania? Czy można go kupic w jakimś sklepie wysyłkowym? [ Dopisane: 14-07-2005, 21:44 ]Czy moje pytania rzeczywiście są takie trudne, że tylko m16 (dzięki)udzielił mi odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi