DzikoExtrem Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam !!!Jadac w sobote uslyszalem jakies dziwne dzwieki w maszynie dzwiek dziwny bo taki jak gdyby gdzies poluzowala sie jakas nakretka i cos brzeczalo, ale nie jest to dzwiek taki caly czas. Jest raz glosny i rownomierny raz cichy a potem wcale, jet w roznych zakresach obrotow i tylko w czasie jazdy wiec ciezki do zlokalizowania. Ale slychac go gdzies z przodu motocykla. Jest tak ze jak sie jedzie to po pewnym czasie i co jakis czas brzeknie i przestaje i tak na zmiane ale nigdy na tych samych obrotach czy tej samej predkosci. Dopiero po przekroczeniu 100 km/h przestaje calkiem.Co to moze byc?? Moze ktos mial cos takiego??Sprawdzalem wszystkie srobki w okolicy przedniej czesci moto i nic tam nie jest odkrecone. Tak sie zastanawiam, ze moze to pierscienie ale to raczej w calym zakresie obr. i glosniej by walilo. Macie jakies pomysly?? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 coś mi sie wydaje że jesteś przewrażliwiony :D ale niech inni sie wypowiedzą bo moze faktycznie to jakaś awaria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 coś mi sie wydaje że jesteś przewrażliwiony :D ale niech inni sie wypowiedzą bo moze faktycznie to jakaś awaria.PALUCH :!: Moze i masz racje ale wczesniej nie bylo tego dzwieku i dlatego jestem taki ciekawy czy mnie sie maszyna nie rozlatuje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 pogazuj troche maszyne na postoju i zobacz czy te dzwięki będzie słychać. pierścienie dzwoną także na postoju :D . jeśli na postoju tego niema tylko w czsie jazdy to może jeszcze obejrzyj zacisk hamulcowy , linki, mocowanie błotnika. ja stawiam na to że pewno wcześniej sie tak nie przysłuchiwałeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikoExtrem Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Paluch Wlasnie tak zrobie i sprawdze jescze. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubususul Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 A moze zawory Ci ladnie brzecza ??Mialem rowniez problem z dziwnym dzwiekiem i okazaly sie, ze to zawor do regulacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi