m16 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hej :DJa z takim troche nietypowym pytankiem.Czy postojowki (pozycyjne przednie) sa w motocyklu konieczne ?Wg. przepisow of korz ;) Z gory dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinecha Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Wiem że w motorowerze nie są konieczne a jak jest z motocyklami nie jestem pewnien niechce cie wprowadzać w błąd ale wydaje mi sie że też nie bo przecież Ktm-y (exc 125 bodajrze) nie mają postojuwek a normalnie przechodzą badanie techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 tez mi sie wydaje ze nie sa obowiakowe ale lepiej zapytaj sie przy przegladzie albo gdzie indziej ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi