ReSpEcT Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 eh....... Chlopaki czym wy sie martwicie ja mam Wsk 125cc w niezadobrym tylko silnik dobry skladak jak h*j moojej wlasnej roboty swiatel niema siedzenie od motorynki stylu laczek od Crosa (bydlak jak h*j choc troche trzesie na betoniie przez ten bierznik)z przodu kolo od Mz 250 tropic niewiem jak ja je tam wsadzilem ale wiem jedo ze przez nie musialem odwrucic widelki i telep mi z przodu zaciol i niechodzi co do hamolcow to z tylu ale bardzo slaby. A jesli chodzi o POLICJE to moga mi naskoczyc wpierdalam sie na jakies bezdroza i spierdalam nie raz juz tak mialem a oni moga tylko powachac spalin bo WSK buta ma nieziemskiego a po drugie to debile sa nic niemysla i nic wam niezrobia tylko powietrze spuszczaja a jak juz zlapia was na tej 50cc to mowcie ze pytaliscie sie dziadka czy trzeba miec karte motorowerowa a on powiedzial ze nietrzeba karty motorowerowej tylko rowerowa .Chodzi tu o to ze jakies pare lat temu mozna bylo jezdzic na karte rowerowa jak umiales rowererem to i 50-atka mogles :D to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 8 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 Buehehe to to dobre było ReSpEcT :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 8 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2003 dla ReSpEcT szacunek!ja nie maiałem okazju uciekać w pole ale też bym tak zrobił moją MOTORYNKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReSpEcT Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Motoryna stary to bys niedal rady po takich bagnach wpadla ci by cala i bys jej niewyciagnal :D :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReSpEcT Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Eh...... a tak na boku jak robicie te rysuneczki obok nicka ?????????? nno wiecie ufo itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Eh...... a tak na boku jak robicie te rysuneczki obok nicka ?????????? nno wiecie ufo itpZnajdź sobie jaką małą fotkę w necie (do 40 kb) i w swoim profilu załaduj jako emblemat. Możesz np być meduzą, albo ośmrionicą ET, ew JogiłanKenogi czy iny Artditu, :D :D :( Żartuję sobie... Serio - zrób sobie emblemat jakiś bo się łatwiej ludzi dziki temu kojarzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 moja motorynka daje rade po błotku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReSpEcT Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 no niewiem czy bys z bagan wyciagnol ale z blota tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReSpEcT Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 dzieki za ta podpowiedz o enblancie thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesiek Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 Ja bym sie bal uciekac lepiej dac sie zatrzymac i troche ich(miskow) zbajerowac,w lape dac itd. i jakos moze ujdzie.Jak sie zacznie uciekac to moze sie udac tylko na chwiel bo pozniej trzeba w koncu wyjechac na ta szose do domu a tam wtedy miski stoja i czekaja na ciebie.A jak nie jednym dniu to bedzie przesrane w innym kiedys wkoncu ich sie spotka a ci napewno pamietaja kto im uciekal i bedzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 9 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2003 i co z tego ze cie nawet by później złapali przecież ci nie udowodną że to ty itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Jak spiszo rejestracje to udowodnio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 no tak ale trzeba ją jeszcze mieć :D :( :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 No faktycznie o tym nie pomyślałem hehehe :D :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 czyli nie ma się czego bać jak się nie ma numerów! HAHAHA!!!Policja moze mi narobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi