Skocz do zawartości

Co mi zrobią gliny????????

Rekomendowane odpowiedzi

eh....... Chlopaki czym wy sie martwicie ja mam Wsk 125cc w niezadobrym tylko silnik dobry skladak jak h*j moojej wlasnej roboty swiatel niema siedzenie od motorynki

stylu laczek od Crosa (bydlak jak h*j choc troche trzesie na betoniie przez ten bierznik)

z przodu kolo od Mz 250 tropic niewiem jak ja je tam wsadzilem ale wiem jedo ze przez nie musialem odwrucic widelki i telep mi z przodu zaciol i niechodzi co do hamolcow to z tylu ale bardzo slaby. A jesli chodzi o POLICJE to moga mi naskoczyc wpierdalam sie na jakies bezdroza i spierdalam nie raz juz tak mialem a oni moga tylko powachac spalin bo WSK buta ma nieziemskiego a po drugie to debile sa nic niemysla i nic wam niezrobia tylko powietrze spuszczaja a jak juz zlapia was na tej 50cc to mowcie ze pytaliscie sie dziadka czy trzeba miec karte motorowerowa a on powiedzial ze nietrzeba karty motorowerowej tylko rowerowa .Chodzi tu o to ze jakies pare lat temu mozna bylo jezdzic na karte rowerowa jak umiales rowererem to i 50-atka mogles :D to wszystko

• Administrator
Eh...... a tak na boku jak robicie te rysuneczki obok nicka ??????????  

nno wiecie ufo itp

Znajdź sobie jaką małą fotkę w necie (do 40 kb) i w swoim profilu załaduj jako emblemat. Możesz np być meduzą, albo ośmrionicą ET, ew JogiłanKenogi czy iny Artditu, :D :D :(

Żartuję sobie... Serio - zrób sobie emblemat jakiś bo się łatwiej ludzi dziki temu kojarzy. Pozdrawiam.

Gość grzesiek

Ja bym sie bal uciekac lepiej dac sie zatrzymac i troche ich(miskow) zbajerowac,w lape dac itd. i jakos moze ujdzie.Jak sie zacznie uciekac to moze sie udac tylko na chwiel bo pozniej trzeba w koncu wyjechac na ta szose do domu a tam wtedy miski stoja i czekaja na ciebie.A jak nie jednym dniu to bedzie przesrane w innym kiedys wkoncu ich sie spotka a ci napewno pamietaja kto im uciekal i bedzie :twisted: