wickerman Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) to moze by tak zalozyc jakiegos FTP-a gdzie kazdy bedzie mial dostep i kazdy bedzie mogl wrzucac tam wszystko co ma o cx-ie no i oczywiscie bedzie mogl korzystac z zebranych tam informacji. kurcze nie jestem informatykiem ale sam mysle czy by ze szablonu zwyklego np z wp.pl nie zrobic prosciutkiej stronki. ale na poczatek proponuje zebrac sie i stworzyc liste kto chetny na cos takiego ew kto chetny na zalozenie takiego mini klubu. ja zaczne i proponuje sie dopisywac:) 1. wickerman2. ...3. ...... Edytowane 19 Marca 2008 przez wickerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 to moze by tak zalozyc jakiegos FTP-a gdzie kazdy bedzie mial dostep i kazdy bedzie mogl wrzucac tam wszystko co ma o cx-ie no i oczywiscie bedzie mogl korzystac z zebranych tam informacji. kurcze nie jestem informatykiem ale sam mysle czy by ze szablonu zwyklego np z wp.pl nie zrobic prosciutkiej stronki. ale na poczatek proponuje zebrac sie i stworzyc liste kto chetny na cos takiego ew kto chetny na zalozenie takiego mini klubu. ja zaczne i proponuje sie dopisywac:) 1. wickerman2. danyplus :crossy: 3. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fulmen666 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 3 fulmen666 :buttrock: to moze by tak zalozyc jakiegos FTP-a gdzie kazdy bedzie mial dostep i kazdy bedzie mogl wrzucac tam wszystko co ma o cx-ie no i oczywiscie bedzie mogl korzystac z zebranych tam informacji. kurcze nie jestem informatykiem ale sam mysle czy by ze szablonu zwyklego np z wp.pl nie zrobic prosciutkiej stronki. ale na poczatek proponuje zebrac sie i stworzyc liste kto chetny na cos takiego ew kto chetny na zalozenie takiego mini klubu. ja zaczne i proponuje sie dopisywac:) 1. wickerman2. ...3. fulmen666 :clap: ... to moze by tak zalozyc jakiegos FTP-a gdzie kazdy bedzie mial dostep i kazdy bedzie mogl wrzucac tam wszystko co ma o cx-ie no i oczywiscie bedzie mogl korzystac z zebranych tam informacji. kurcze nie jestem informatykiem ale sam mysle czy by ze szablonu zwyklego np z wp.pl nie zrobic prosciutkiej stronki. ale na poczatek proponuje zebrac sie i stworzyc liste kto chetny na cos takiego ew kto chetny na zalozenie takiego mini klubu. ja zaczne i proponuje sie dopisywac:) 1. wickerman2. fulmen6663. ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wickerman Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 1. wickerman2. danyplus3. fulmen666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Jakoś wydawało mi się że bylo więcej chętnych... :banghead: To może zorganizujemy jakieś spotkanko na początek ( z odległym terminem żeby wszyscy zainteresowani zdążyli sprawdzić co się dzieje na dawno nie odwiedzanym wątku ).proponowal bym jakoś w lipcu... ( zdążymy poskladać sprzęta - zmienia image :icon_twisted: )Pozdrawiam wszystkich i życzę życzliwych i ostrożnych kierowców katamaranów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty75 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) ja też się dopisuję do listy :-)) Lipiec, jak najbardziej :-))) Jest jeszcze troszkę czasu więc trzeba zebrać ekipe. 1. wickerman2. danyplus3. fulmen6664. Kudłaty75 Edytowane 8 Maja 2008 przez Kudłaty75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 :lalag: Widzę że mam zwolennika spotkanka... :) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty75 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 danyplus - fajny masz motorek CX500e.Ja też mam taki tylko, że czarny mat :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 danyplus - fajny masz motorek CX500e.Ja też mam taki tylko, że czarny mat :-)))) Masz... masz...jak poskładasz to będziesz miał... ;) :bigrazz: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 no Ja niestety sprzedałem swoją Cx i przesiadłem sie na GL 1100.Pozdrawiam wszystkich fanów cx...nadal się do nich zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam.To nie znaczy że spotkać się nie można... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Bardzo chętnie się spotkam...tylko trzeba znaleźć jakieś miejsce do którego wszystkim będzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty75 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Witam wszystkich posiadaczy oraz fanów CX-a.Tylko, żeby na gadaniu o spotkaniu się nie skończyło.Znajdźmy wstępny termin, miejsce wyjazdu oraz dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danyplus Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Trzech już nas się zebralo zwolenników CX ( posiadaczy i byłych dosiadaczy ) więc proponuję okolice w-wy.Tras motocyklowych też jest kilka fajnych więc zgłaszam propozycję okolic N Dworu Maz. ( znam tam fajną traskę do przejazdu na moto )\A i zimny nie pasteryzowany Kasztelan też smakuje jak trzeba... :clap: Pozdrawiam i do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty75 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Kasztelan :-))))))) Jedziemy już dziś ????Ja szybko podejmuję decyzję :-)))))Pomysł jest fajny, więc zbierzmy się w parę motorków i jazda :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi