kornol Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Bardzo ładna yamaszka ;) gratuluje zakupu i życze samej przyjemnosci czerpanej z jazdy na twoim nowym enduraku:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 gratulacje :mrgreen: bardzo ladny motocykl 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Musiales od Patrixa kupowac te Dt'ke - ja teraz nie mam z kim smigac :roll: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magic Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 rewelka moje gratulacje ja ciagle szukam czegos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 No no ladna ile za nia zaplaciles?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 Jeszcze raz wielkie dzięki za gratulacje :D . Jutro planuje pierwszy poważny wypad w teren i bardzo możliwe, że jeśli załatwie cyfrówke to będą fotki :twisted: . A tak przy okazji to co poradzicie na zardzewiałe szprychy, najpierw papier ścierny a potem co, jak zabezpieczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Hmm..na wzrost 183 cm yamaszka dt 80 lc2 zdałaby sie , bo ostatnio sie tak zastanawiam a nie przywiązywałem wagi do wzrotu? .. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Normalnie zwykła Dt nie podwyższana będzie chyba jednak za mała :) .Ja mam jednak 180cm i standart jest dla mnie jednak maławy.Ale jak załozysz specialną kostke na tył i na przód kielichy to Dt wysokośc siedfzenai będzie miała na wysokości 98 cm,jeszcze zależy jaki będziesz miał profil opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 Dt wysokośc siedfzenai będzie miała na wysokości 98 Dla mnie bez sensu zeby DT'tka stała wyzej niz Yz czy inne fulle :) . przeciez niekotrzy zawodnicy tez maja sporo ponad 180cm a jezdza na sprzetach majacych siedzenie na wysokosci 90-95cm!! Wogole wg. mnie na nizszym motocyklu czuje sie pewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 15 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2005 gratuluje :!: :!: ladnie odpicowana :-) oby rownie dobrze jezdzila :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WBN Opublikowano 16 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2005 To ja równierz gratuluje aby sprzęt się długo sprawował , oraz sam sie pochwale bo także kupiłem DT 80 lc2 po 3 latach obaw rodziców przed że sobie krzywde zrobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi