rybson13 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 jak cos co wkreca sie na max obrotow az silnik chce z ramy wyrwac moze byc zablokowane na tlumiku gazniku czy innym przeciez nikt nie napisal w poscie ze to moto wkreca sie na max obrotow.jakos nie chce mi sie wierzyc ze wyje.....bym NSR na moim dawnym simsonie. z tego co pamietam to moj simek lecial kolo 75 i do tego przy stosunkowo nie duzych obrotach ( nie pamietam ile i nie chce mowic bo moge glupoty gadac ).PS. zaraz odezwa sie znawcy ze skad moge wiedziec ile mial obrotow skoro w simku nie ma obrotomierza. Otoz oswiadczam ze byly produkowane wersje z seryjnym obrotomierzem ( choc byly sakramencko rzadko spotykane ) i wlasnie mialem taka wersje. ta nsr jesli jedzie 65km/h to sie wkreca na max obrotow i wpada w takie drgania ze czujes zjak bys mial wibrator w dupie nie wierzysz to zagadaj do wrobel51 z forum... i ta hondzina potrafila przegrac z simkiem 3 biegowym ;) [ Dopisane: 10-07-2005' date=' 20:19[/i'] ]http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55970590 zapewne chodzi o taka honde tylko bez zabudowanego silnika owiewką te z zabudowanym juz mialy jakas mozliwosc blokady... wiec nie chce Cie martwic rg166 ale magicznej predkosci 70km/h to ty tym sprzetem nie przeskoczysz no chyba ze zmienisz zebatki koszt zabawy 200zl a efekt do dupy motur wogole sie nie zbiera a jedzie max 70km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ty kolo kup se kurs jezyka polskiego.A ty byś coś mądrego napisał, coś poradził chłopakowi a nie takie głupoty piszesz!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ty kolo kup se kurs jezyka polskiego.A ty byś coś mądrego napisał' date=' coś poradził chłopakowi a nie takie głupoty piszesz!! :lol:[/quote'] Ja ci moge cos madrego poradzic. Zamien sie z powrotem z ch**em na łby Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zima Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ty kolo kup se wydech tuningowany albo od 125 jakiś ja se zakupiłem nowy giannelli i wyciska o wiele więcej v-max-u niż w starym! Ma wogule większego kopa na wysokich obrotach czuć jak lepiej ciągnie i na 6 biegu wcześniej jechałem 80 km/h a teraz prawie pod 100 km/h podchodzi licznik' date=' aaa i jeszcze se kupiłem nowy tuningowany gaźnik co nieposiada dyszy wolnych obrotów. PZDR[/quote'] ale se kupiles czy do motocykla?i nie wiem czy se zalozyc gaznik czy do motopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 To co sobie kupiłem to wszystko znajduje sie w motocyklu dla tepaków jednak trzeba tłumaczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zima Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 dobrze ze sobie wyjasnilismy kwestie tepakow:-)pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 z tego co wiem nsr z tamtych rocznikow seryjnie ciagnie te 60km/h....w kazdym badz razie nsr juz mnie nie interesuje:] ...........i dobrze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi