Gość Guzek Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam. Gdzie moge tanio kupic szybe do nakeda a dokładnie chodzi mi o Horneta. Najlepiej taką zakładaną na reflektor nie duzą. Moze znacie jakieś sklepy w których można zamówic taką szybkę ?? Moze ktos z was ma taką szybę i zechce sie podzielić opinią i czy zdaje egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart352 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 www.sklepmotocyklowy.pl czyli Firma Klasa z 3miasta - ściągają z louisa po cenie katalogowej, zapłacisz tylko za przesyłke z Gdańska ja kupiłem u nich taką szybkę: kosztowało mnie to ok. 110 zł możesz też poszukać kogoś kto ściąga z Louisa PozdrawiamBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Bart352, 110 PLN sama szyba czy już z mocowaniami ? BO bym może ojcu do CB kupił... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart352 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 koplet z mocowaniami PozdrawiamBart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam taka nówkę, kupiłem i rok sie waham, czy zakładać. Golas - to golas. Ale może się skuszę? To rzeczywiście coś daje? Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi