ribentrof Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 Co sądzicie o tych motocyklach, który byście wybrali i na który z nich stawiacie w MotoGP, Piszcie tu ich dane techniczne, osiągi i wszystko co z nimi związane 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 M1 bo Rossi nią jeździ :D postawię w sumie na wszystko czym będzie jeździł The Doctor... obym się nie przeliczył ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribentrof Opublikowano 6 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 W sumie to tak, M.Melandri i M.Biaggi nie mają praktycznie szans (ale to przecież początek, wszysko się może zmienić), Gibernau już dawno odpadł więc zostaje 46 A słyszeliście o nowych przepisach, które ograniczają pojemność do 800 cm zacytuje :Komisja mistrzostw świata w motocyklach zdecydowała, że od 1 stycznia 2007 pojemność silników maszyn w najmocniejszej klasie - MotoGP, zostanie ograniczona z 1000 do 800 ccm. Władze motocyklowego GP wprowadziły również inne ograniczenia - silniki muszą być jednosuwowe, a pojemność zbiorników paliwa ma wynosić maksymalnie 21 litrów. "Zmiany są sprawiedliwe. Motory są teraz zbyt mocne i zbyt szybkie. To dobra decyzja" - powiedział mistrz świata MotoGP Włoch Valentino Rossi Nie wiem zresztą jak mogą być silniki jednosuwowe, tak przeczytałem na sport.wp.pl chyba się im coś pomyliło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 jednosuwowe ?! 8O 8O Nie wiem zresztą jak mogą być silniki jednosuwowe, tak przeczytałem na sport.wp.pl chyba się im coś pomyliło zapewne... tylko miejmy nadzieję że nie powinno być jednocylindrowe. :D :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 coś kiedyś gdzies na forum było że jakies kokspekty czy cos silników jednosówowych są już własnie. ale do produkcji daleko, pewnie pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribentrof Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 wyobrażacie sobie jazde czymś takim ponad 240 KM i 145 Kg, prędkość ponad 340 km/h, to nie jakieś GS 500 czy ER 5 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja sobie nie wyobrazam 8O Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 na gume na każdym biegu pewnie idzie ;) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribentrof Opublikowano 9 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Ciekawe ile taki wyścigowy silnik wytrzymuje kilometrów i na jakim paliwie chodzi, bo jak tak by wieczorkiem wkraść się do boksu Repsol Honda i zwinąć Biaggi'emu i Heyden'owi...(mają zapasowe). Kto się przyłancza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 wyobrażacie sobie jazde czymś takim ponad 240 KM i 145 Kg' date=' prędkość ponad 340 km/h[/quote']a tam, stoi u mnie w garażu ;) :P ,czasem ją wyciągam żeby sie powozic po wioskach, można powiedzieć że przez nie przelatuje ;) ;) ja bym stawiał na RC211 V, zawsze myślałem że to najlepszy z tych wszystkich motocykli, ale jesli Doctor jezdzi na M1 to zapewne właśnie M1 bedzie wygrywalo wiekszosc zawodów Eh, ale i tak kibicuje ekipie Hondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja mam sentyment do Hondy i tak juz pozostanie :PZa to bardzo podoba mi sie nowe malowanie M1 ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 M1, M1, M1,...Ty Ty tylko Ty...uwielbiam ten motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ribentrof Opublikowano 11 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 a widzieliście nowe malowanie Yamahy tak jak za dawnych lat, żółto-czarne, ale chyba nie służyło one Rossiemu :D , zato Colinowi owszem. Tak swoją drogą to skąd oni wytrzaśli ten pokręcony tor z korkociągniem Widać że to kowboje, he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki123 Opublikowano 12 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2005 wyobrażacie sobie jazde czymś takim ponad 240 KM i 145 Kg' date=' prędkość ponad 340 km/h, to nie jakieś GS 500 czy ER 5 [/quote'] wygląda zajebi***e mniam, mniam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2005 Mi się najbardziej podoba nietypowa konstrukcja silnika V5 w Hondzie. Ciekawe jaką ma charakterystykę ten silnik. Wydaje mi się, że chodzi tak pomiedzy Vką a rzedówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi