Hubert Opublikowano 20 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Dzięki, do mnie też doszły. Dzisiaj zrewanżuję się swoimi - ne za dużo, ale zawsze :PMuszę tylko poskanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a dziekować dziekować :Pdoszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Dzisiaj zrewanżuję się swoimi Dzięki Preziu, fotki doszły i mają się dobrze w albumie Bzura 2005 :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Dziękuję za wyprawę - chociaż dość krótka to było w przysłowiową DECHĘ. Zibiano ma rację - niemcy ze swoimi motocyklami się chowają - kawaleria rulez! Jeśli można to także poproszę (Zibiano) o zestaw zdjęć! Od Huberta już doszły - dzięki. Ania też trochę zrobiła, ale jeszcze zostało kilka do końca filmu. Jak skończymy to Wam prześlemy. Pozdrawiamy serdecznie Tbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Nie ma sprawy, zaraz podeślę.Jak będziesz mial zdjęcia, daj znać - mam skaner. A że pracujemy chyba niedaleko siebie, więc nie będzie problemu z przekazaniem :PHubertps już poszły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tbar Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Dzięki za propozycję, zastanawiam sie tylko czy nie zrobić sobie od razu w zakładzie foto wywołania i nagrania na płytę bo odbitek nie będę robił tak w ciemno - tylko z co lepszych klatek.pozdr Tbar [ Dopisane: 01-10-2005, 18:49 ]Fotek jeszcze nie mam ale juz wkrótce. natomiast dziś w tvp3 ok 13:00 był reportaż z bitwy - oglądał ktoś? Ja widziałem i musze przyznać że było o wiele lepiej widać niż na żywo :-) ale szarży kawalerii nie pokazali :P pozdrTbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi