Gość magic Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Prosze o pomoc czy ktoś coś takiego robił albo słyszał??? mam zamiar kupic Yamahe dt 80 ale niemam a1 i niechce robic na pół roku:( słyszałem o drobnych przekretach jak to zrobić z góry dzieki :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Poszukaj w archiwum mase tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Spokojnie ja odpowiem na pytanie Czy da sie zarejestrowac?? TAK Czy ktos to zrobil?? TAK Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 to jeszcze jedno pytanie, które napewno padnie: Jak? Musisz mieć znajomości i pokombiniwać? Czy trudno jest to zrobić? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jak nie bedziesz szalał na gumie po pasach dla pieszych to cie nikt nie zatrzyma i nie bedzie sprawdzał dokumentów.Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Nawed niewiesz jak bardzo sie mylisz, przeczytaj mój temat o policji w terene, jechaliśmy kuluralnie, nawed nieprzekroczyliśmy prętkości, a mimo to mnie zatrzymali (kumpla też chcieli). Policja lubi zatrzymywać motocykle, od tak sobie, aby popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szajbz Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 To też zależy jaka policja. Na przykład kolega lat 16, zasówa po Wawie na ścigaczu 400, i z rok jeździ nic go nie zatrzymało, ale popieram ze niektóre pały zaczesto sie czepieją.Pozdro. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ha zalezy gdzie w miescie to luz nikt niezatrzyma motocykla z rejestracja i motocyklisty w kasu ale na wsi to juz zupelnie inaczej tam lapia kazdego :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 To prawda na wsi czesciej zatrzymuja motocyklistow, motorowerzystow i w ogole wszystko.A zeby zarejestrowac 80 na motorower musisz miec potwierdzenie pojemnosci silnika, tzn.musisz miec kwit w ktorym bedzie napisane, ze moto ktore masz ma pojemnosc 50, a nie 80.Do tego najlepiej miec znajomosci,zeby zalatwic taki kwitek z odpowiednimi pieczatkami. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ale na wsi (przynajmniej tej gdzie trzymam moto)polica jest 2-3 razy na rok.moze sie na nich natkniech moze nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ale na wsi to juz zupelnie inaczej tam lapia kazdego a zatrzymali cie kiedys ze piszesz takie bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ha zalezy gdzie w miescie to luz nikt niezatrzyma motocykla z rejestracja i motocyklisty w kasu ale na wsi to juz zupelnie inaczej tam lapia kazdego :D to wszystko zależy od psa, czy sie przypiepszy czy nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 ha mnie nie ale znam wiele osob ktorych zatrzymali i dwie ktorym motor zabrali baranie ty :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersheep Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 jak sie jedzi motocyklem to nie zatrzymuja, i chyba raczej nie motor tylko motorower, a pozatym filemon co ty taki spec sie od motorow zrobiles, moto od tygodnia i juz wie wszystko, i nie pozwalaj sobie filemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ty baranie :D ja jezde a Ty ;) lezysz :lol: wiec respekt ;) a i znam dwie wsk 3 zabrane przez policje wiec to sa motorowery?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi