Gość brys Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Kosztuje różnie w zależności od szkoły - ogólnie ceny podobne do A ziomus kupuj nsr-ke dla mnie to spoko moto na poczatektia... Nie dość, że dwucylindrowy czterosów to jeszcze chopper... A może Honda rebel? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Cytat:ziomus kupuj nsr-ke dla mnie to spoko moto na poczatek tia... Nie dość, że dwucylindrowy czterosów to jeszcze chopper... yy brys chyba cos ci sie popieprzyło NSR to wysilone 2T :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Cytat:ziomus kupuj nsr-ke dla mnie to spoko moto na poczatek tia... Nie dość, że dwucylindrowy czterosów to jeszcze chopper... yy brys chyba cos ci sie popieprzyło NSR to wysilone 2T :) a moze bys tak pomyslal troche ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Kondon napisał: Małe spalanie sie liczy To nie bierz 125cc 2t bo to spokojnie łyka ponad 7l/100km. Pomyśl nad 4suwem. Mocy ma sporo mniej ale za to masz 2 razy mniejsze spalanie i miłą charakterystyke Zeby spalila 7litrow to trzeba sie baaardz postarac!Najmniejsze spalanie mojej nsrki to 4,68l, a najwieksze 6,47l...Moim zdaniem bierz 2T poniewaz tam juz troche tej mocy jest i napewno nie znudzi sie tak szybko jak w 4T gdzie znajduja sie gora 15KM...Ale to sam musisz czuc jakie motory ci odpowiadaja, jaki styl itp...Jesli czujesz ze pasuja do Ciebie choppery, to smialo kupuj, tam predkosc nie jest wazna, tylko wygoda i styl... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2005 Zeby spalila 7litrow to trzeba sie baaardz postarac! W terenie sie wcale nie trzeba starac ;) . Mi DT na drogach takze paliła mniej (jakos tak jak piszesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Polecam Kawasaki Eliminator ma jeden cylinderek ale mocy jest wystarczający.. teraz powinieneś zastanowić się nad kosztem eksploatacji, bo porównaj sobie honde rebel,suzuki maruder,kawasaki eliminator,yamhe virago one tak naprawde różnią się szczegółami w wyglądzie a ja polecam jeden cylinderek. pozdrawiamhttp://aukcja.interia.pl/show_item.php?item=56908908 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Ładna ta kawa tylko cena mogla by byc nizsza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Moim zdaniem bierz 2T poniewaz tam juz troche tej mocy jest i napewno nie znudzi sie tak szybko jak w 4T gdzie znajduja sie gora 15KM... Może i jest tylko 15KM, ale 4T jeździ sie momentem obrotowym. A 2T ma wiekszą moc, ale trzeba wysoko kręcic , zeby ją uzyskac. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 14 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Czterosów najlepiej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 14 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2005 Moim zdaniem bierz 2T poniewaz tam juz troche tej mocy jest i napewno nie znudzi sie tak szybko jak w 4T gdzie znajduja sie gora 15KM... Może i jest tylko 15KM, ale 4T jeździ sie momentem obrotowym. A 2T ma wiekszą moc, ale trzeba wysoko kręcic , zeby ją uzyskac. Tak owszem, ale zalezy co sie dla kogo liczy...Ja wole krecic ale miec kopyto i miec mozliwosc wiekszego v maksu niz 120... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 OK Wybór padł na Yamahe Dragstar 125 ;) nobo i tak za jakis czas przesiadam na na Dragstara albo innego czopera powuzej 1000cm3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ze 125-tek bardzo podobają mi się aprilia af 1 i Honda NSR, ake jest kilka fajnych chopper'ów z których mnie bardzo podobaja się: kawasaki eliminator, suzuki intruder, honda rebel, yamaha virago, są jeszcze inne typu kymco, daelim itd... ale raczej darowałbym sobie kupno takie motoru gdybym oczywiście mial tyle kasy, że mogłbym kupić co chce :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 OK Wybór padł na Yamahe Dragstar 125 ;) nobo i tak za jakis czas przesiadam na na Dragstara albo innego czopera powuzej 1000cm3 ;) łeee czopera wybrał :) ja chyba nie poczuję tego klimatu dopóki się nie zestarzeje :) narazie mam co mam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 koffam czoperyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Jeszcze dobra opcja jest Suzi Intruder(nie wiem jak one cenowo stoja tylko) Ale Yamaha Drag Star to dobry wybor ;) Nic tylko kupic sakwy i w trase smigac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi