Skocz do zawartości

MW 750-prawdziwa wartość.

Złoty
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

trwalsze może i sa ale więcej palą a nie odbija sie to na prędkosci

:-D

Czlowieku, czy Ty na prawde nie wiesz o czym mowisz czy tylko udajesz? ;)

3500 tysiąca za MW to troszke drogawo.

Go**no prawda.

Jak byś sie postarał to byś taniej dniepra lub urala kupił które raczej mniej palą bo nie sa dolnozaworowcami

Co Ty porownujesz? Urala i Dniepra do MW ? :D

Przeciez MW sie nie kupuje dla predkosci czy ekonomicznej jazdy i kazdy o tym wie (no moze za wyjatkiem Ciebie).

Zadnego ruska nie kupuje sie z reszta dla predkosci ani ekonomicznej jazdy, bo tez zaden nie jest ani szybki ani ekonomiczny. :D

P.S Sorki ze taki cyniczny post mi wyszedl (zwlaszcza Magnuma z ktorym sie troszke znam ;) ), ale coz, czasem sie taki robie jak ktos probuje sie wysilac na madrzenie a mu nie wychodzi.

Raczej ekonomiczny nie jest po troche paliwa spala :D więcej niż Dniepr lub Ural

Romet Pony 50 M2 '81 -> Romet Ogar 200 Cafe Racer '85 -> Honda NTV 650 '96 -> Yamaha TRX 850 '98 -> Honda FMX 650 '08 -> Yamaha TDM 900 '03

www.bikepics.com/members/magnum200

A co do moto to jeszcze nie mam pod strzecha bo z mojego garazu wyjechala kasia cywil nio i jeszcze uralec stoi ;) wiec na MW mnie narazie nie stac a koles od ktorego to biore juz zalozyl drugi dyfer z blokada wiec tylko zostalo go zabrac ,podmalowac i wypad do lasu sprawdzic czy to naprawde jest takie dobre :twisted: