kawon Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 witam mam pytanie jak rozkręcic przedni amortyzator przy mz ts250 chodzi mi oto żeby została sama dolna częsc amortyzatora (mam zamiar chromowac) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Od spodu masz śrubkę którą trzeba wykręcić i już masz wszystko rozebrane :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 nie lepiej to wypolerowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 A jak chcesz wypolerować stalowy goleń ? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Harnaś stal tez sie poleruje a ja u siebie mam aluminium i z tego co rozebralem juz na zlom wiekszosc mialo aluminiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ale jak gościu pisze że chce chromować to znaczy że ma stalowe golenie.Takie TS też były jak byś rozebrał tyle co ja to byś wiedział :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 wiesz co opis rozbioru jest bardoz długi staraj sie pożyczyć książke albo katalog części (10zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 26 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 u mnie od spodu nie ma żadnej śrubki,jest tylko w połowie amortyzatora tam gdzie przychodzi uszczelniacz taka duża nakretka z trzema wycięciami ale nie idzie jej odkręcic. czy tą nakrętke trzeba odkręcic ???nigdzie innej niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi