kilu Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Noo - Ukasz - ja dotrwałem do końca - z zapartym tchem to wszystko przeczytałem i powiem... zazdroszczę Ci - naprawdę super przygoda, jak dobra książka :) choć książek nie nawidzę czytać :] :D pzdr - kilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Bardzo mnie temat zainteresował, przeczytałam wszystko od deski do deski. Myśle, że przezyles cos wspaniałego, chociaz robota byla męcząca ale za to widziałes się z "tą" i narobiles ladne trasy. Mam nadzieje, ze teraz pozdajesz wszystkie poprawki :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Super text Ukasz, bravo codziennie czekałem na nowe info co u Ciebie.Gratuluje odwagi i wspaniałej przygody ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 super. Swietnie wszystko opisales, i wnioski bardzo ladne. Miło się czytało całą relację. Tez byłem w GB, ale ja musiałem pojechać, żeby dopiero zarobić na moto. To co?...za rok do Hiszpanii :( ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Dzięki! To co?...za rok do Hiszpanii :( ? Czemu nie? :( pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 1 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2005 Fajne czyta sie jak spece opere,jest wątek romantyczny,przygody,przeciwnosci losu,fantastyczni ludzie(mili,uprzejmi,itp) no i oczywiscie happy end :( A tak serio fajna podróż,i dobrze napisana,może zły kierunek studiów :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi