Lukas_lbn Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Siema czy istnieje możliwośc podwyrzszenia tylnego amorka bo mi sie wydaję że mam nisko i czy da sie utwardzić przedni amortyzator ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v3n0m Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Na moje oko to w DT niema regulacji żadnej. Na przód to możesz zalać poprostu inny olej - bardziej gęsty. A co do tyłu to zauważyłem śrube na końcu amortyzatora - tam w tym zawiasie ale nie jestem pewien czy to do tego :notworthy: - sam musze sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Przedni amortyzator utwardzisz nalewajac gestszego oleju a tylni ma regulacje. Nie wiem jaki masz model DT ale wszystkie R i powyzej mialy (nie wiem jak z wczesniejszymi). albo pod amorem albo o gory masz takie dwie (podobne do zebatek) nakretki ktore odpowiednio krecisz i motor sie podnosi albo opuszcza.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Musisz dorobic taką dzwigienke nieco dluzsza. poszukaj na Dt125.de tu jest wszystko opisane. Wkrecajac lub wykrecaja dolne mocowanie regulujesz napiecie wstepne sprezyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Musisz dorobic taką dzwigienke nieco dluzsza. poszukaj na Dt125.de tu jest wszystko opisane. Wkrecajac lub wykrecaja dolne mocowanie regulujesz napiecie wstepne sprezyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 a jak zrobic zeby tylny amorek byl bardziej mekki w mojej dt 80 95r :?: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 a jak zrobic zeby tylny amorek byl bardziej mekki w mojej dt 80 95r Zmnieszyć napiecie wstene spręzyny wykręcając nakretke która ją sciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 te dwie na dole ?? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubZG Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 te dwie na dole ?? Tak te na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi