gossy Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 Przy takim wzroscie tylko Afryka albo Tenera, na forum bylo juz walkowane o wyzszosci Afryki (Tenery) nad Tenera (Afryka) czyli Bullson vs. reszta.Moje zadanie - ONLY Afryka, bardzo przyjazny, fajny silnik V, no i legenda za ktora troche wiecej sie placi.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam xtz750- Lublin Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 witaj,mam xtz750bardzo polecam do miasta i na wypad na "zieloną łączkę", bo do turystyki chyba nie.wieje i dmucha. 140 km/h i zaczynasz już kręcić głową <podciśnienie>, a dodam, że mam wysoką szybę MRapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Transalp poza mniejszym silnikiem... ma wygodniejsze siedzenie od Afriki... kumpel jezdzi Afrika i bardzo na to narzekal... a ja Trapem moge caly dzien naginac i dupsko nie odpada... po zmianie przelozenia na dluzsze przy 6 tys. obrotow mozna pomykac okolo 120-130 km/h ...ale fabryczna szybka jest ciut za krotka... poza tym ... Trap jest poreczniejszy...i w razie gleby latwiej go samemu podniesc niz Afrike czy Tenere... jesli chodzi o ekonomie to Afrika chyba wypada najlepiej... po zmiani przelozenia na dluzsze Trap wypada chyba podobnie...no.. to tak z grubsza tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja polecam Hondy.Yamaha jest spoko ale hondy są lepsze.A jeśli chodzi o wzrost- mam prawie 190cm i transalpem jeżdżąc co prawda nie wiele ale nigdy na dyskomfort nie narzekałem.A z silnikami... To tak samo.wg. mnie hondy mają dużo żywotniejsze silniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi