emzet Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 w sumie to sprawa wyglada tak ze juz nie da sie nic w niej zrobic bo jak bym chciał kolesiowi sprawe załozyc to juz troche za puzno bo policja zmieniła z wypadku na kolizje ot, polska policja... niedługo przy ofiarach będą pisac że drobna stłuczka(o ile się nie myle, to kolizją nie można nazwać takiego zderzenia w którym są ranni) myśle że nadal masz szanse na sprawe z gostkiem, z tego co zrozumiałem to masz świadków. teraz już tylko sprawa cywilna. możesz tak zrobić, ale wątpie czy koszty i czas w jakim by się to rozciągnęło nie zniechęciły by cię.opcja "załatwić to po swojemu" w tym przypadku chyba jedyna słuszna :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 no to ładna historia.. niepowiem.. :? a co do tego przekretu psiarni to jest chyba takie coś ze jak ofiara wypadku przebywa w szpitalu wiecej jak tydzien to sparwa automatycznie kierowana jest do sądu.. ale niestety ciebie potraktowano jako sprawce wiec ta opcja nie wchodzi w gre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robakkk Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Współczucie...,ale wracaj do zdrowia i na moto.A temat kolizja/wypadek jw. czyli skoro są poszkodowani,to nie może być kolizja,tylko wypadek...no i jak również wyżej padło powyżej 7 dn w szpitalu kwalifikuje się do rozpoznania z urzędu!! Tak przynajmniej być powinno :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Spox będziesz żył. Też kiedyś straciłem śledzionę tylko, że w wypadku samochodowym. Można bez niej żyć, a w dodatku na moto jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 3 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 zapodaje kilka fotek teggo co zostało z GSa nawet sporo z niego zostało :] http://rapidshare.de/files/2767944/DSC00001.JPG.html http://rapidshare.de/files/2768003/DSC00002.JPG.html http://rapidshare.de/files/2768063/DSC00004.JPG.html zeby zobaczyc fotki trzeba zjechac na sam duł kliknac FREE i po 2 sekundach ładuje sie zjecie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Cylinder dostal - a boczek nie - niewiadomo co gorsze :notworthy: kiere sie zrobi- klamki i lusterka też - są ogólnodostępne natomiast martwi mnie rama - też mam podobne slady na swojej chociarz mniejsze _ TAKIE PRZETRACIE - i bez szpachli i malowania sie nie obędzie chyba u mnie - a to wszytsko niestety koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 oj... baczek to napewno do wymiany... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Witam! Więc tak, słuchaj, gdzie to było? Teren zabudowany czy nie?? Poza tym, pamiętaj, jest taki przepis, że nie wolno zatrzymywać się w miejscach, w których nie jest się widocznym z dostatecznej odległości. Ja bym poszedł na Twoim miejscu do prawnika o poradę prawną. Walcz o swoje!Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi