Motoradzio Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Mam problem z moja V-ka. Czasami podczas jazdy pod bakiem cos stuka, jest to pojedyncze stukniecie, taki ogłos jakby ktoś wzioł młotek i przywalił w bak od spodu. Pojawia sie to bardzo zadko ale dzwiek tego uderzenia jest naprawde donośny... Ktoś wie o co chodzi ???Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 sciagnij bak i sprawdz czy nic nie odkreciło sie albo nie poluzowało. Moze ktos Ci wrzucił kamień do baku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 8 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 hehe nie wrzucił raczej ale bez kitu nie wiem co to jest. musze po sezonie jakis przeglad generalny zrobic. Myślałem ze moze robi sie jakies podciśnienie w baku ale to nie to... i dalej nie wiem czym to jest spowodowanePozdr [ Dopisane: 12-07-2005, 10:53 ]Hehe znalazłem wczoraj przyczyne :!: :!: :!: obsuneła sie obejma z króćca na wyjściu z airboxu ( chyba od wibracji ) była szpara na 1 mm i zasysał powietrze spod baku stad ten dziwny dzwięk :!: Uff ulżyo mi myślałem że bedzie kłopot i 1500 zł w serwisie :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi