dr.kot Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 WitkaPonizej macie zdjecie kurtki która mi sie podoba. ( obie czerwone od góry ) A co sadzicie w ogóle o tej firmie ? Co o niej sadzicie? Moze macie inne propozycje? Szukam czegos fajnego na Suzuki GSXF " jajeczko"DziekiNarkahttp://www.katanamoto.pl/kurtki.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam.Jak interesują Cię kurtki HG Tribal to zobacz do mnie na stronke. Ceny chyba u mnie ciut mniejsze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Tak z innej beczki.Proponuję żebyś do swojego sklepu wstawił miniaturki zdjęć żeby się szybciej otwierało. Na www.oscommerce.pl na forum jest porada jak to wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam.Ok dzieki za radę na pewno się tym zainteresuję jak znajdę chwilę czasu. Mam zamiar zrobić także więcej zdjęć do jednego produktu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Jeśli interesuja Ciebie kurtki tekstylne to obejżyj ofertę UVEX'a ciuchy maja gwarantowana jakość , i sa dostepne jeszcze modele 2004 za duż niższą kasę , z tym że jeśli chodzi o stocki to info na tel bo stan magazynowy jest płynny,za mniej niz ceny na Twoim linku dostaniesz Active Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi