emzet Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 dzieki, jutro spróbuje się pobawić i zdam relacje czy to działa i jeszcze pytanie:wymieniałem wodziki i zebatki przesuwne, i teraz dość ciężko "znaleść" luz.ciężko też zmieniać bieg z 2 na 1 i 1 na 2 (z luzu na 1 nie ma problemu). czy to wina tego że częsci są nowe i jeszcze nie dotarte, czy poprostu tak już będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 emzet amoze to kwestia regulacji sprzegla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 czy można to bez rozpoławiania zrobić?? mi lubi zaświecić na 1 i 2 biegu.a jak to tylko kwestia podkładki to bym się pobawił. oczywiście bez rozpaławiania silnika. ja tak miałem - przyczyną był żle dokręcony automat zmieniający biegi, niestety żeby go dobręcić trzeba zdiąć lewy dekiel i (chyba) sprzęgło jeszcze pytanie:wymieniałem wodziki i zebatki przesuwne, i teraz dość ciężko "znaleść" luz.ciężko też zmieniać bieg z 2 na 1 i 1 na 2 (z luzu na 1 nie ma problemu).ciągnące sprzęgło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi