Gość Anonymous Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55620344 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacian Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Co ty tu widzisz podejrzanego gość chce pchnąć po kosztach i chyba widzisz że jest komplet dokumentów,podejrzany może być tylko stan motocykla ale to już nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 moto nawet nie zniszczone poza tą rysą ale przebieg troche mały jak na ten rok,przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Może gościu to "niedzielny" kierowca, i tylko na msze jeżdził... :-) Ale tak na poważnie, to przyjrzałbym się temu GSX-R... od strony technicznej oczywiście :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 dosc ciekawa oferta, ale dosyc tanio,za tanio, chociaz gdyby byl po ostrej glebie to komu by sie chcialo robic replike tych obecnych malunkow?? moze silnik dostal w dupe, bo malowanie jakies torowe jest. Na prawde to zastanawiajaca aukcja, najlepiej sprawdzic ten sprzet osobiscie ;) .nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Motocykl został sprzedany. Mój znajomy dzwonił . Według mnie ktoś bawił się ostro tym motocyklem . Widać , że ktoś siadał albo stał na baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Niedlugo archeologami zostaniecie ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi