Riksza Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Jak długo trzeba docierać moto po regeneracji/wymianie wału ? i jak wtedy należy jeździć żeby nie zje*ać moto ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Jak długo trzeba docierać moto po regeneracji/wymianie wału ? Nie wiem ja wału w dwusuwie nie docieram tylko tłok/cylinder. Jak chcesz aby wał ci długo chodził to trzeba jeździć na odpowiednich obrotach czyli nie za małych i nie za dużych.Nie palić gumy i nie stawać na kole. Np.mz najepiej czuje sie przy obrotach od 3.5tys do 5.5tys i tak jeźdźe wynik 21000km bez rozbierania silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michala Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 a w czym regenerowales/wymieniales ten wał riksza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 no wlasnie mam zamiar oddac wujkowi ten wał do regeneracji . on pracuje w warsztacie i takimi rzeczami sie zajmuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 no ale wal od jakiego sprzeta ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riksza Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 AHA :) jaki jestem glupi :lol: w simsonie s51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi