gramlin Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 a jo jutro sie wybieram......z wawy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 28 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 ...z kolega resorem wybieramy sie jutro (tzn. piatek) o 4.30 rano z wawy... moze ktos ma ochote sie przylaczyc? ;-) pozdrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja zamierzam wyjechac z Warszawy o 16:00 - ktos moze jeszcze jedzie? Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 no to pewno sie stykniem na trasie, my planujemy tez kolo 16,ale jeszcze nic niejest ustalone ;):D:D jak zwykle :buttrock: jakby co to bede NAJLADNIEJSZYM CEBEIKSEM w polsce ;) pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 No wiec jestem spowrotem :P Jak mozna bylo sie spodziewac, nikogo z forum nie spotkalem, pomimo lazenia w forumowej koszulce przez dwa wieczory :( Impreza byla jak najbardziej udana, wielki szacun dla wszystkich Mankow za zaangazowanie i organizacje. Tylko na drugi raz zmiencie czirliderki bo te wczorajsze byly do kitu....Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 Wywal Rycha!!!Wywal Rycha!!!Wywal Rycha!!!Wywal Rycha!!!Wywal Rycha!!! Aha, i pokaz dupe!!!!To sa przewodnie texty imprezy :D:D:D:D:D:D:D:D:D: Heheheheh, bylo fajnie i wesolo ::(:):P:);):)::PJuz za rok nastepna impreza ;];];] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 pokaz dupe jest na każdym zlocie oraz niecenzuralna piosenka typu: jak sie bawicie.....................czy jest tu fajnie........................ :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 31 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2005 zajebiścioe było !!! zwiedziłem Kętrzyn- kwatere Hitlera, Mamerki- kwatere główną Wehrmachtu, kwatere Himlera, mosty ma Stańczykach (najwyższe w Polsce), twierdze w Giżycku i wiele innych !!!!! widoki piękne!! zakochałem sie w Mazurach!!. zrobiłem przeszło 1200 km przez weekend :( nikogo z forum nie spotkalem, pomimo lazenia w forumowej koszulce przez dwa wieczory sorki ale ja wieczorem to mało widziałem na oczy :P ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych16 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ale zasadnicze pytanie "czy damy rade" :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 zlot w giżu jak co roku, te same ryje i git impreza :mrgreen: dodatkową atrakcją było wywalenie rycha w wykonaniu "gramlina" łod cebeeeixa :-Dwbiła sie chłopina na scene i nawet dwooch ochraniaczy go nie powstrzymało, hehee :twisted: ......a piwo sie lało........ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zajebisty zlot, klimat, ludzie. Tylko uważam ze zabraklo konkurencji na motocyklach i palenia lacza. Tancerki moglyby byc ladniejsze :(Ale i tak mi sie podobalo, za rok jestem na 100% Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ;) Bardzo dziękuję, że przyjechaliście!!!Myślę, że klimat i program imprezy sprawił, że dobrze się bawiliście... :arrow: Niebawem: sprawozdanie ze zlotu i zdjęcia... potem film... :arrow: Jeśli dysponujecie zdjęciami ze zlotu, a chcielibyście, aby ukazały sie na naszej stronie http://vboyen.republika.pl ... to bardzo proszę mailem: [email protected] (do kilkanastu) lub pocztą tradycyjną (więcej)... najlepsze 2 zdjęcia (parada i teren zlotu) będą zamieszczone na okładce płyt filmowych.... Dziekuję za pozdrowieniaiPozdrawiam MaNIEK-MP [ Dopisane: 14 ]Pragnę poinformować, że na naszej stronie zamieściłem nie dawno film z parady 2005.. (8MB- format avi - wymagane kodeki DivX).Zapraszam do obejrzenia... Kto nie widział, to myślę, że warto, a kto widział to dla przypomnienia!! Do zobaczenia na zlocie zimowym 10-12.02.2006 i letnim 27-30.07.2006. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi