QooBooS Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Opisałem swój problem w innym temacie: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=50 (na samym dole i następna strona) I co o tym sądzicie? Bo z przyczepki jakoś mi sięnie chce taszczyć ponad 600 km.. :| [ Dopisane: 01-07-2005, 14:45 ]Swój problem już (jak mi się wydaje) rozwiązałem.. Teraz wystarczy tylko życzyć mi udanego zakupu :P Mam nadzieję że użytkownik tego forum: "na koło" nie sprzeda mi byle czego 8) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudny_harry89 Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 witam, troche głupio przesiadac sie z simsona na simsona, jesli juz proponowałbym wrzucić mu 70cmm lekki tuning wał od 70-tki i bedzie latał jak głupi, sam czymś takim jeździlem, a jesli juz to proponuje kupic Suzuki RG albo Honde MBX, moze RS-ki albo NSR-ki sa fajniejsze i lepiej wyglądają, ale jesli chodzi o osiągi to ani suzuki ani honda nie odstaja, a można je dostac serio za nie duże pieniądze, troche poszukac 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 harry jak mozesz to nie odkopuj tematow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manko91 Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Chcąc kupić scigacza lub enduro musisz mieć odłożone przynajmniej 5000 tyś.zł. A za 2500 to tylko simsona albo może coś do remontu ?? Nie wiem. Takie enduro chodzą po 5500 zł. Także zostaw tą kase i zbieraj dalej albo kup sobie porządnego simka enduro !! ___________________________________ CPI rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 hehehe :-D to mnie koleś rozśmieszyłeś :-D powiem ze simek enduro t oenduro jedynie z nazwy i tu niue ma co byc porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Ale wyleciałeś z tym simsonem enduro. Taka jest prawda że to gówno a nie enduro...bez urazy. DT jest tanie i możesz mieć nawet za 2000zł jak ładnie trafisz...i broń Boże nie kupuj Simsonka do jazdy terenowej :roll: :-D :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi