danielos Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam. W dniu dzisiejszym wracając z myjni samochodem, na obwodnicy Bytomia zauważyłem leżące Suzuki GSXR w kolorze czarno-żółtym na Chorzowskich blachach. Przy motocyklu nie było kierowcy, rozejrzałem sie wkoło ale też nigdzie nie widziałem. Motocykl miał ślizg na prawej stronie. Jeżeli komuś zaginął taki motocykl to niech wali na PW moge podać numer rejestracyjny gości którzy zatrzymali się też białym oplem, i po telefonie do jakiegos kumpla stwierdzili że wiedzą czyje moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Czy to nie była przypadkiem nie R ale F ?I to nie taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Husky tak jak mówiłem ci przez telefon, nie był to ten motocykl. Przykro mi bardzo, owocnych poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi