_KEITH_ Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Witam,W niedzielę wróciliśmy z wypadu do Chorwacji. Trasa nasza była zmieniana nie raz ale w sumie cel został osiągnięty - dojechaliśmy do Bubrownika. Wracaliśmy z Dubrownika magistralą nadmorską do samej Wenecji. Przebieg trasy: 08-06 do 19-06 czerwcaśroda: Poznań - Bystrzyca Kłodzkaczwartek: Bystrzyca - Wiedeńpiątek: Wiedeń - Plitwickie Jeziorasobota: Plitwickie Jeziora - Trogirniedziela: Trogir - Dubrownikwtorek: Dubrownik - Sibenikśroda: Sibenik - Rijekaczwartek: Rijeka - Wenecjasobota: Wenecja - Regensburgniedziela: Regensburg - Poznań łacznie 4300 km. Najdłuższy odcinek 740 km. Padało tylko w czwartek przed samą granicą czesko-austyjacką, dalej to już tylko ciepło i lekki upał :) Pozdrawiam szanowych towarzyszy wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaels Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 :D Witam,widze ze z podrózy zadowolony wiec mam pytanko. Macie jakies namiary na tanie kampingi w Chorwacji?? Moze jakies ciekawe miejsca warte polecenia ?? Wybieram sie w sierpniu na Istrie i zbieram informacje dotyczace kosztow takiej wycieczki bo studencka kieszen gleboka to nie jest :twisted: pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam,W niedzielę wróciliśmy z wypadu do Chorwacji. Trasa nasza była zmieniana nie raz ale w sumie cel został osiągnięty - dojechaliśmy do Bubrownika. Wracaliśmy z Dubrownika magistralą nadmorską do samej Wenecji. Nie Wiedziałem Michał że byliśmy w Bubrowniku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 :D . Macie jakies namiary na tanie kampingi w Chorwacji?? Moze jakies ciekawe miejsca warte polecenia ?? :D odnosnie campingow polecam stronke . moj koles ja robil http://www.eurocamps.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KEITH_ Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ciekwa też byłem kiedy się Gregor dołaczy do rozmowy. Mała korekta to chodzi o Dubrownik. Co do campingów to jedziesz i szukasz co kawałek jakis się znajdzie. My płaciliśmy średnio około 100 kuna za dwa moto, dwie osoby, namiot i taksa lokalna. Paliwo to już trochę inny temat bo droższe niż w Polsce i kosztuje ponad 7 kuna co daje jakieś 5 zł. No i pozdrawiam jego i lekki upał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi