ketchupvfr Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 jakbyś chciał, to mam, manuala to twojej kozy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 28 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2005 jak masz skany to podeslij jak bedziesz mial czas :buttrock: Wyczytalem tam ze do uruchamiania i gaszenia silnika urzywa sie pokretła, ja nie mam pokretla, nie mam elektryki jeszcze (swiatel,sygnalu) tylko fajka na swiece. mozliwe ze dlatego nie odpala? [ Dopisane: Piątek Lipiec 29, 2005 1:27 pm ]... i jeszcze mam pytanie na jakiej zasadzie dziala wylacznik silnika przy kierownicy? bo nie posiadam takowego... mozna jakos to zastąpić? moze dlatego mi nie chce odpalic ? nie da sie jakos tego wlacznika zastapic? kolo wezyka od fajki mam dwa puste wtyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 ... i jeszcze mam pytanie na jakiej zasadzie dziala wylacznik silnika przy kierownicy? bo nie posiadam takowego... mozna jakos to zastąpić? moze dlatego mi nie chce odpalic ? nie da sie jakos tego wlacznika zastapic? kolo wezyka od fajki mam dwa puste wtyki.Zwiera uzwojenie pierwotne cewki zapłonowej do masy - bez niego zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 no wiec zgupialem, co moze byc przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Wiesz co?? spróbuj przy silniku z lewej strony odpiąć taki zielony kabelek. To jest wlasnie wylacznik zaplonu. One szwankowaly czasem. A jesli chcesz zgasic to jedynka i od razu puszczasz sprzeglo:P bez gazu. Od razu sie dusi:)Jak pomoze odpiecie kabelka to napisz;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi