-=dawid=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mnie tez zadziwiaja te ceny na eBayu, kurde tylko ze chyba to jest licytacja i nie bardzo przejdzie za tyle :?: :?: *jestem tu nowy, witam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 po 1 na ebayu zawsze ceny w ostatnim momencie podbijaja :D a co do okazji ja mialem okazje kupic dt 125 r rok 2000 za 830 euro z przywiezieniem i nawet ja zaliczkowalem takiemu kolesiowi ale czekalem 2 miechy az wyjedzie do francji a na koncu jak pojechal to jej nie wzial bo nie byla po drodze i zrezygnowalem i w sumie dobrze bo kupilem fula :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witamy,witamy!:D przez jakies 10 minut ceny na ebay'u wzrastaja nawet o połowe 8O wątpie zeby niemiec sprzedał za 400 jurkow.zalezy tez ile jest do konca aukcji jesli wiecej niz pare godzin to nie ma mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4557077742&rd=1 ZAjefajny KMX 2000r za 685 euro poszedl :) Ja mysle ze chyab mi sie uda za 500 wyrwac jakas DT 94 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 ILe 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O To mozliwe zeby za tyle poszedl :?: :?: :?: 8O 8O 8O Przeciez to jest za mało :?: 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 tylko pamietajcie o jednej bardzo waznej rzeczy :!: czytajcie uwaznie opisy aukcji bo mozesz kupic ta dt 125 z 94 roku nawet za 250 euro i bedziesz sie cieszył ze kupiłes tak tanio.przywiozą ci ją i co?!klops! nie jezdzi a czemu?bo nie doczytałes takiego małego słówka "motorschaden" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=dawid=- Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Własnie masz racje, diabeł tkwi w szczegółach :) JAk dla mnie to jest stanowczo za tanio ten motór..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 nie no mysles potrafie. Zanim bym cos kupil to dal bym cala aukcje do jakiegos przetlumaczenia i moj brat bardzo dobrze rozmawia po niemiecku (sprowadza auta) i by jeszcze dzwonil. Ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 uwazajcie bo tu sie mozna ladnie przejechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 O piękny RX:http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=9913&item=4557659414&rd=1&ssPageName=WDVWJak myślicie do ilu dojdzie ten Rx w sumie jakby do 1000euro to bym go brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 804 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Aukcja z rx juz sie skonczyla na 800 euro. Patrz wyzej jakis moj post. KMX 2000r za 800 euro poszedl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi