enduroguy Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 ."" a bez swiecy jest ok nigdzie tłok nie udeza ani nic.(mam normalny krutki gwint)"" swieca nie udeza..I co z tego? Może ktoś po prostu ją za bardzo planował (spotkałem sie z takim stukaniem kilka krotnie), takze lepiej to sprawdz i nie badz taki pewny siebie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 jak zatkam palcem to jest to samo udeza!! a jak nie to gladko mysle ze chyba sie wal ukercił:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 hmmwał raczej niepreszej na korbowodzie sie rozkaraczył i przy sprezaniu wali korbowód o sworzen zdejm glowice i cylinder i zobacz jaki wał ma luz pionowy (poruszaj korbowodem w gore wi w dół - wał nie moze sie krecic)jesli tam nie ma to sprawdz na tloku tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 24 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 a mam pytanie o instalacji elektrycznej mam s51b1-3 84r.i nr 24 pokazuje jakis przewod do czego mam go podłoczyc mozecie zobaczec u siebie?? :-) (powiekszcie to to zobaczycie ) prosze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi